Pasečņiks rezultatīvāks par Bertānu "Wizards" zaudējumā (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns pret Maiku Skotu
Dāvis Bertāns pret Maiku Skotu Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā naktī Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētā Vašintonas "Wizards" piekāpās Filadelfijas "76ers"

"Wizards" basketbolisti ar rezultātu 108:125 (25:32, 28:33, 27:23, 28:37) zaudēja "76ers" basketbolistiem.

Dāvis Bertāns laukumā pavadīja 37 minūtes un 25sekundes, kuru laikā latviešu uzbrucējs guva deviņus punktus (3/6 2p., 0/7 3p., 3/3 1p), kā arī pievienoja deviņas atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles un vienu pārtvertu bumbu. Latvieša lietderība šajā mačā bija -6.

Bertāns gan spēli nepabeidza, jo sešas minūtes pirms pamatlaika beigām viņš pēc sadursmes ar Benu Simonsu neatgriezās no minūtes pārtraukuma. Latvietis klibodams pameta laukumu un devās uz ģērbtuvēm, pieturot labās kājas augšstilbu.

Tikmēr sava tautieša veikumu rezultativitātes ziņā izdevās pārspēt Anžejam Pasečņikam, kurš laukumā pavadīja 22 minūtes un 19 sekundes. Latviešu centra spēlētājs guva 11 punktus (4/6 2p., 0/0 3p., 3/4 1p) un izcīnīja divas atlēkušās bumbas, maču noslēdzot ar lietderību -16.

"Wizards" rindās rezultatīvākais ar 36 punktiem bija komandas līderis Bredlijs Bīls. 20 punktus pievienoja arī veterāns Aizeja Tomass.

"76ers" labā ar double-double izcēlās komandas līderi Džoels Embīds un Bens Simonss. Kamerūniešu centra spēlētājam 21 punkts un 13 bumbas zem groziem, bet austrāļu saspēles vadītājs iekrāja punktus un 11 rezultatīvas piespēles. 

Video: "Wizards" - "76ers" spēles spilgtākie momenti

Vašingtonas "Wizards" šī nav līdz šim nav bijusi veiksmīga sezona - 28 spēlēs izcīnīti astoņi panākumi, kas viņus ierindo 12. vietā Austrumu konferencē. Arī "76ers" nav aizvadījuši tādu sezonu, uz kādu bija cerējuši kluba fani 31 spēlē izcīnīta 21 uzvara, kas Filadelfijas klubu ierindo vien sestajā vietā Austrumos.

"Wizards" nākošo spēli aizvadīs naktī uz otrdienu, izbraukumā tiekoties ar Ņujorkas "Knicks".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu