Rīgas "Dinamo" debitants Jānis Voris: Spēlei biju gatavs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Voris
Jānis Voris Foto: Kaspars Volonts/hkr.lv

Dinamo Rīga komandas vārtos, spēlē pret "Jokerit", debitēja HK "Rīga" pamatvārtsargs Jānis Voris.

Rīgas "Dinamo" spēlē pret Helsinku "Jokerit" piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 3:5. Pirmie vadībā izvirzījās rīdzinieki, taču pēc tam, nepilnās 12 minūtēs sekoja trīs vārtu zaudējumi un komandas galvenais treneris Ģirts Ankipāns vārtos iespēju nolēma dot Jānim Vorim, kuram šī bija debija "Dinamo" kluba rindās.

"Spēle tiešām bija ļoti laba. Džeki cīnījās līdz pēdējam. Pats iejutos spēlē normāli. Bet pats gribētu atvainoties komandai un līdzjutējiem, ka ielaidu divus, ļoti muļķīgus golus. Tie bija jāatvaira. Varbūt tiktu pie punktiem," savu debiju kritiski vērtēja Voris.

Jaunais vārtsargs atzina, ka viņš vienmēr ir gatavs iesaistīties spēlē, ja ir tai pieteikts. "Kad mani piesaka spēlei, jau pirms mača esmu gatavs, ka var būt situācija un nāksies iet vārtos. Tā kā sevi jau mačam biju sagatavojis un biju spēlē. Zaudējām trešos vārtus un treneris teica, lai eju laukumā."

"Satraukums, protams, neliels bija. Bet tāds patīkams satraukums. Iegāju spēlē veiksmīgi. Pietiek pāris reizes apturēt ripu un satraukums pazūd," turpināja Voris

Vārtsargs arī pastāstīja par aspektiem, kas ir atšķirīgi starp MHL un KHL. "Būtiskākā atšķirība no MHL – ātrums. Visu laiku jābūt ļoti, ļoti uzmanīgam un jākoncentrējas. Ja iziesi no spēles – nespēsi izsekot ripai."

Šosezon, pārstāvot HK "Rīga", Voris ir aizvadījis 27 spēles atvairot 92% pretinieku metienu un vidēji spēlē zaudējot 2.46 ripas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu