Kurucam seši punkti uzvarā pār "Hawks"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā naktī Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" uzveica Atlantas "Hawks".

"Nets" savā laukumā ar 122:112 (34:34, 39:26, 25:25, 37:14) pieveica Atlantas "Hawks".

Kurucs laukumā pabija 11 minūtes un 10 sekundes, kuru laikā guva sešus punktus, realizējot visus trīs divpunktu metienus. Latviešu spēlētājs izcīnīja arī vienu atlēkušo bumbu un maču noslēdza ar -8 lietderību.

"Nets" rindās rezultatīvākais ar 39 punktiem bija Spensers Dinvidijs, bet iespaidīgu double-double pievienoja Deandre Džordans - 14 punkti un 20 bumbas zem groziem, iesaistoties spēlē no rezervistu soliņa.

"Hawks" komandā, kā ierasts, rezultatīvākais bija otrgadnieks Trē Jangs, kura kontā 47 punkt. Double-double pievienoja arī Alekss Lens - 23 punkti un 14 atlēkušās bumbas.

Video: "Nets" - "Hawks" spēles spilgtākie momenti

Kurucs šajā sezonā stabilu spēles laiku no "Nets" galvenā trenera Kenija Atkinsona nav izpelnījies. Latviešu spēlētājs regulāri tiek nosūtīts uz attīstības līgu, jeb G līgu. Līdz šim latvietis Bruklinas "Nets" rindās ir aizvadījis vien 13 mačus, kuros laukumā vidēji ir pavadījis 9,5 minūtes un guvis 2,1 punktu.

"Nets" šajā sezonā ar 16 uzvarām 29 spēlēs ieņem septīto vietu Austrumu konferencē. Savukārt, "Hawks", par spīti, Janga lieliskajai sezonai, 30 mačos ir spējuši iekrāt vien sešas uzvaras kas viņus ierindo pēdējā vietā Austrumu konferencē. Līgas sliktākās komandas "godu" "Hawks" dala ar Goldensteitas "Warriors".

Nākošo spēli "Nets" aizvadīs naktī uz piektdienu, tiekoties ar Ņujorkas "Knicks".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu