Indra Salceviča publiski parāda savu psoriāzes skarto ādu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

TV personība un blogere Indra Salceviča, kura regulāri atklāti runā par savu ādas slimību psoriāzi, dalījās ar foto, kurā redzams, kā ziema ietekmē viņas ādu.

“Nepielūdzamā ziema. Psoriāzes saslimšanai nav viena konkrēta iemesla. Tā ir imūnsistēmas saslimšana un nevis nervu sistēmas saslimšana kā esmu dzirdējusi no dažādiem padomdevējiem. Šai saslimšanai iztrūkst atlases fails, un tā vietā, lai cīnītos ar vīrusiem, imūnsistēma vienkārši nogalina veselas ādas šūnas. Tā ir kaut kāda organisma pikseļu kļūda, kuras ārstēšana ir tikpat laikietilpīga kā komplicētām un sarežģītām datorsistēmām. Par psoriāzi, tāpat kā par cukura diabētu, ir daudz mītu. Par manu var teikt vienu – ziema viņai nepatīk! Sveiciens visiem tiem, kuriem šobrīd ir saasinājums! Mēs esam stipri!” rakstīja slavenība.

Indra piebilda, ka psoriāze klāj vairāk nekā 50 procentus viņas ķermeņa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

Influencere šā gada augustā bija stāstījusi, kāda ir ikdiena ar šo kaiti: “Tā nav tikai saēsta, pleķiem nosēta, mūžīgi niezoša, reizēm piepampuša un vienkārši visu laiku sāpoša āda. Tā iznīcina pašapziņu, samazina dzīves kvalitāti, liek būt Tev uzņēmīgam uz dažādu dabas apstākļu maiņām, rada Tev kaunu, jo esi burtiski kā ar sniegu apsnidzis.

Katru dienu Tu ej gulēt tīros palagos un celies pilnos ar psoriāzes ādas zvīņām. Viesnīcās Tu celies un pārbaudi, vai Tavas muguras pleķi nav atstājuši asins pēdas, un ķeries pie L.O.C. “Amway” salvetēm, kas ir vienīgais glābiņš no kauna. Katru vakaru tu slauki māju, jo dienas laikā tu esi sabirdinājis to ar ādas plēksnēm. Tā pamatīgi iztīra tavu maku.

Lai arī ir daudzi medikamenti, kas ir valsts supsidēti, tomēr ķermeni kopjošām lietām tu tērē kaudzi naudas. It sevišķi tādos gadījumos kā man, kad psoriāze skar ķermeņa lielākos apjomus. Tu katru dienu ej vannā, jo tas mīkstina plēksnes un mazina niezi. Nevaru iedomāties, cik izmaksā šampūni tiem, kuriem psoriāze koncentrējas tieši galvā. [..] Es ilgus gadus nēsāju čolku, jo psoriāze bija skārusi matu augšanas līniju.”

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu