Pasečņiks ar rezultatīvu sniegumu palīdz komandai izcīnīt uzvaru NBA spēlē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anžejs Pasečņiks
Anžejs Pasečņiks Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Anžejs Pasečņiks pirmdien guva 14 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē un palīdzēja Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt uzvaru.

Dāvis Bertāns traumas dēļ nepiedalījās šajā spēlē.

"Wizards" viesos ar rezultātu 121:115 (32:37, 31:27, 31:27, 27:24) pārspēja Ņujorkas "Knicks", pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

Pasečņiks šajā mačā laukumā pavadīja 19 minūtes un 48 sekundes, kuru laikā realizēja 6 no 7 divpunktu metieniem un 2 no 4 soda metieniem. 

Tāpat viņš izcīnīja 3 atlēkušās bumbas. "Wizards" ar Pasečņiku laukumā iemeta par 4 punktiem vairāk nekā ielaida.

Pasečņikam karjerā šī bija 4. spēle NBA un pirmā uzvara. Viņš par 3 punktiem uzlaboja arī savu rezultativitātes rekordu.  

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 30 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja 4 bumbas zem groziem un veica 3 rezultatīvas piespēles.

Vēl uzvarētāju sastāvā Trojs Brauns juniors guva 26 punktus, izcīnīja 9 atlēkušās bumbas un atdeva 7 rezultatīvas piespēles, bet 17 punkuts pievienoja Išs Smits.

"Knicks" vienībā 35 punktus guva Džūliuss Rendls.

Vašingtonai šobrīd 7 spēlētāji, tostarp arī Bertāns, nevar palīdzēt traumu dēļ.

"Wizards" ar 9 uzvarām 29 spēlēs ieņem 12. vietu Austrumu konferencē, bet "Knicks" ar bilanci 7-24 atrodas pirmspēdējā jeb 14. pozīcijā Austrumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu