Treneris atklāj Bertāna traumas nopietnību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Ieva Makare/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas "Wizards" galvenais treneris Skots Brūkss atklājis, cik ilgu laiku Dāvis Bertāns traumas dēļ nespēlēs.

Bertāns sestdien nepabeidza spēli, jo sešas minūtes pirms mača pamatlaika beigām viņš pēc sadursmes ar Filadelfijas "76ers" zvaigzni Benu Simonsu neatgriezās no minūtes pārtraukuma.

Latvietis basketbolists klibodams pameta laukumu un devās uz ģērbtuvēm, pieturot labās kājas augšstilbu. Traumas dēļ Bertāns pirmdien izlaida maču izbraukumā pret Ņujorkas "Knicks".

Pēc uzvaras Ņujorkā treneris Brūkss norādīja, ka Bertāns varētu nespēlēt vairāk nekā nedēļu, vēsta "NBC Sports". Līdz gadu mijai "Wizards" komandai paredzētas vēl 3 spēles.

"Wizards" komandā Bertāns ir viens no 7 spēlētājiem, kuri traumas dēļ nevar palīdzēt vienībai. Savainojumus dziedē arī: Tomass Braients (labā pēda), Rui Hačimura (cirksnis), Džordans Makrī (pirksts), Sīdžejs Mailss (plaukstas locītava), Morics Vāgners (kreisā potīte) un Džons Vols (Ahileja cīpsla).

Lielais skaits traumēto spēlētāju paver lielākas iespējas latviešu centram Anžejam Pasečņikam sevi apliecināt NBA. Pirmdien viņš tika pie savas pirmās uzvaras NBA un laboja gūto punktu rekordu.

Divu spēļu diskvalifikāciju izcieš Aizeja Tomass, kuram būs jāizlaiž vēl arī nākamais mačs, kad naktī uz piektdienu (pēc Latvijas laika) izbraukumā jātiekas pret Detroitas "Pistons".

Pašlaik 27 gadus vecais Bertāns aizvada karjerā labāko sezonu. Viņš vidēji guvis 15,4 punktus, kas ir otrais labākais rādītājs "Wizards" komandā pēc Bredlija Bīla (28,2 punkti).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu