Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Ko nozīmē skaņas, ko sieviete izdveš mīlēšanās laikā? (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Ļoti liela daļa no komunikācijas starp diviem partneriem mīlēšanās laikā notiek bez vārdiem. Portāls "Menscult" atklāj, kā atšķetināt savas partneres izdvestās skaņas, lai uzzinātu - turpināt vai labāk pielietot citu stratēģiju?

Smagnēja elpošana

Šī ir gultas dzīves klasika, kas norāda vai nu uz to, ka viss ir tā, kā tam jābūt, vai arī sievietes elpošanas problēmām. Vīriešiem nevajadzētu uztraukties, jo visbiežāk tas norāda uz to, ka partnerei viss ir labi, taču viņa nevēlas tērēt enerģiju elsošanai.

Skaļi spiedzieni

Šī dāma, visticamāk, ir pārlieku daudz skatījusies pornogrāfiksa rakstura filmas un pieņēmusi, ka visiem vīriešiem patīk, ka uz viņiem gultā kliedz. Tā var būt arī pazīme par to, ka partnerei nākas pietēlot. Katrā gadījumā, par to ir vērts parunāt, jo neviens pēc seksa nevēlas kļūt kurls, vai ne?

Klusas elsas

Dažas sievietes nav apveltītas ar dižām vokālām dotībām vai arī kautrējas, tādēļ vīrietim nevajadzētu uzskatīt, ka draudzene kā īpaši piedomā pie procesa vai patiesībā izjūt īpašu diskomfortu - viss ir kārtībā!

Kliedziens

Šeit nu gan ir tikai divi varianti - vai nu viņai ir ļoti labi, vai arī ļoti sāpīgi. Vienīgais veids, kā noskaidrot, kurš no šiem variantiem ir īstais, protams, ir pajautāt.

Savādas skaņas

Sievietes seksa laikā ne līdz galam spēj kontrolēt savu ķermeni, kas nozīmē, ka kāda savāda skaņa var pasprukt gan no viņas mutes, gan citām vietām. No tā nevajag bīties - sekss brīžiem ir mazliet savāds un noteikti ne tik "nopulēts", kā redzam erotiskajās filmās.

Smiekli

Ja sieviete mīlēšanās laikā smejas, tas nebūt nenorāda uz to, ka viņa ņirgājas vai vēlas aizskart savu partneri! Smiekli visbiežāk ir indikators par baudu un komfortu. Tiesa, ja meitene smejas pilnīgi visu akta laiku, varbūt ir vērts par to parunāt...

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu