Trīs kuspīdi, kurus 2020. gadā gaida neticami dzīves pavērsieni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa nācis klajā ar trīs kuspīdiem - cilvēkiem, kuru dzimšanas datums ir starp divām Zodiaka zīmēm - kuri 2020. gadā spēs kardināli mainīt savu dzīvi. Astrologs sastādījis dažādas zvaigžņu kartes, kas paredz šo cilvēku likteņa pavērsienus, vēsta portāls "Postimees".

Ja cilvēkam ir laimējies piedzimt kuspīdā, dienās, kurās Saule pāriet no viena zvaigznāja otrā, viņa enerģija apvieno sevī abu blakusesošo zvaigznāju pazīmes.

Vērša - Dvīņu kuspīds (17-23. maijs)

Astrologi vēsta, ka šī kuspīda zvaigznājs atrodas blakus Oriona zvaigznājam un šiem cilvēkiem ir raksturīgas ne tikai Vēršu un Dvīņu iezīmes, bet arī virkne īpašību, ko ietekmē blakus esošais Mednieka zvaigznājs. Šiem cilvēkiem parasti ir atvērti visi pašrealizācijas un izaugsmes ceļi, taču viņu galvenā problēma ir izvēlēties pareizo dzīves taku. Šiem kuspīdā dzimušajiem cilvēkiem dzīvē navigēt palīdz Dvīņu komunikablā daba komplektā ar Vēršu apdomu un pragmatiskumu.

Astrologs Globa šiem cilvēkiem 2020. gada sākumā prognozē kāpšanu pa karjeras kāpnēm un vērā ņemamu finansiālo veiksmi. Šis laiks būs īpaši veiksmīgs jaunu nodarbju sākšanai, taču jābūt īpaši uzmanīgiem, lai neveiktu pārsteidzīgus lēmumus.

Jaunavas - Svaru kuspīds (19-25. septembris)

Šī kuspīda pārstāvju zvaigznes atrodas tuvumā Vēršu dzinēja zvaigzājam - tas šiem cilvēkiem sniedz izteiktu pateicības un atbildības izjūtu, kas tiem lieliski palīdz navigēt cilvēcisko attiecību ētikas labirintā.

Zvaigžņu pazinējs vēsta, ka nākamajā gadā šie cilvēki burtiski peldēsies laimē un apmierinātībā. Viņiem izdosies pabeigt visus iesāktos darbus un būt veiksmīgiem biznesa pasaulē - tam par labu spēlēs arī zem šīs zvaigžņu kombinācijas dzimušo pašpārliecinātība un iekšējais miers. Vienīgais no kā vajadzētu uzmanīties - pārlieks prasīgums no citiem.

Auna - Vērša kuspīds (16-22. aprīlis)

Šajos datumos dzimušo dzīvēs savu ietekmi atstāj Vaļa zvaigznājs. Šie cilvēki ir ar iedzimtu pārākuma izjūtu, tādēļ viņi ļoti labprāt kontrolē visu, kas ir viņu apkaimē.

Slavenais astrologs Globa prognozē, ka šiem cilvēkiem janvāra otrajā pusē parādīsies jaunas peļņas perspektīvas, kas pozitīvi ietekmēs šo cilvēku finansiālo dzīvi un labi atspoguļosies ne tikai nosprausto mērķu realizēšanā, bet arī kopējā veselības stāvoklī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu