Ziemassvētku brīnums! Igaunijā purvā atrasta teju nedēļu bezvēsts pazudusi jauniete (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī, ap pulksten 9.40, tika atrasta 23 gadus vecā Kerolina, kuru meklēja pa visu Igauniju kopš 19. decembra. Jaunā sieviete tika atrasta dzīva purvā netālu no Pääskylä upes, vēsta medijs "Postimees".

Divi brīvprātīgie atrada Kerolinu ārkārtīgi neizbraucamā vietā. Lai nokļūtu pie meitenes, kurai bija nepieciešama palīdzība, bija nepieciešams Policijas un robežsardzes departamenta helikopters. Helikopters jauno sievieti nogādāja Ziemeļigaunijas reģionālajā slimnīcā.

"Mēs esam ļoti priecīgi, ka atradām Kerolinu. Sešu dienu meklēšanas laikā mēs pārbaudījām informāciju par iespējamām Kerolinas atrašanās vietām, apskatījām arī ierakstus no novērošanas kamerām un apmeklējām dažādas zupas virtuves. Mēs esam pateicīgi visiem brīvprātīgajiem, kuri palīdzēja meklēšanā," teica Allars Lohu, Rietumu Harju policijas iecirkņa maiņu uzraugs.

19. decembrī 23 gadus vecā Kerolina izgāja no savām mājām un neatgriezās. Viņas tuvinieksi 20. decembrī vērsās pie varasiestādēm, atzīmējot, ka ar meiteni nav iespējams sazināties. Policija pēc sarunām ar radiniekiem pārbaudīja vietas, kur viņa varētu atrasties.

"Tika pārbaudīta Kerolinas mājas apkārtne - gan Pääskylä purvs, gan pilsētas ielas. Papildu informācija tika savākta arī no vietējiem iedzīvotājiem, tika pārbaudītas pamestas teritorijas pilsētā. Meklēšanā tika iesaistīts policijas suns," 22. decembra vakarā sacīja galvenais meklēšanas operācijas virsnieks Rāvo Järva.

Tāpat 22. decembrī policija ziņoja, ka no novērošanas kameras ir pieejama fotogrāfija, kurā redzams, ka 19. decembrī ap plkst. 10 Kerolina pastaigājās pa Rebas ielu, taču nebija zināms, kur viņa devās vēlāk.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu