Noskaties! Krievu blogeris no milzu augstuma nomet savu luksusa auto (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krievu blogeris no milzu augstuma iznīcina Mercedes-Benz G63 AMG
Krievu blogeris no milzu augstuma iznīcina Mercedes-Benz G63 AMG Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krievu blogera Igora Moroza viens no sapņiem bijis personīgā G klases Mercedes-Benz iegāde. To viņš arī īstenoja, bet automobilis sagādājis vien vienīgu vilšanos. Ko viņš izdarīja ar savu luksusa auto? Viņš to vienkārši iznīcināja ar īstu šovu.

Morozs auto ilgi krājis naudu līdz beidzot varējis iegādāties. Ja nebūtu atlaides, viņam par to būtu nācies maksāt 16,8 miljonus rubļu, kas pārrēķinot eiro valūtā, ir ap 240 tūkstošiem.

Lai gan sapnis piepildīts un 2018. gada martā viņš beidzot sēdies pie melna Mercedes AMG G63 stūres, automobilim ātri vien parādījušies dažnedažādi trūkumi un defekti, ko dīleris pat pēc vairākkārtējas viesošanās servisā rūpnīcas garantijas ietvaros nav vēlējies novērst.

Ja auto neapmierina, daudzi būtu lēmuši to pārdot kādam, kurš ar trūkumiem var sadzīvot. Taču ne Morozs. Viņš nolēma melno apvidnieku, kurš šogad, starp citu, atzīmē 40 gadu jubileju, iznīcināt. Pie tam ne jau ar dinamītu, cirvi vai slīcināšanas metodi, bet gan ar helikopteru paceļot aptuveni 300 metru augstumā un nometot klaja lauka vidū.

Tos, kuri nolems šo video skatīties, gan jābrīdina, ka blogerim ik pa laikam pasprūk pa kādam necenzētam vārdam.

Foto: Ekrānuzņēmums no video
Foto: Ekrānuzņēmums no video
Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu