Spānijas kūrortā noslīkusī ģimene - mācītājs ar bērniem no Lielbritānijas (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bojāgājušais mācītājs un viņa meitiņa
Bojāgājušais mācītājs un viņa meitiņa Foto: Facebook/ Gabriel Diya

Atklāta Spānijas kūrortā traģiski cietušās ģimenes identitāte. Gabriels Dijja un viņa bērni Praiss Emanuels un Komforta ir trīs britu tūristi, kuri dienu pirms Ziemassvētkiem zaudēja dzīvību Spānijas kurorta klubā "La Costa", vēsta portāls "Mirror".

52 gadus vecais Gabriels un viņa bērni - 16 gadus vecais Praiss Emanuels un deviņus gadus vecā Komforta - zaudēja dzīvību Ziemassvētku priekšvakarā. Ģimene tika atrasta miruši baseinā klubā "La Costa".

Gabriels bija mācītājs baznīcā Londonas dienvidaustrumos. Biedrs un draugs "Facebook" ievietoja veltījumu bojāgājušajam tētim:

"Tas ir smagi, ka dārgais draugs, brālis un "RCCG Open Heavens Charlton" vecākais mācītājs Ziemassvētku vakarā noslīka kopā ar diviem bērniem kūrorta baseinā Spānijā," viņš rakstīja.

Gabriels atstāj aiz sevis sievu Olubunmi un meitu Feivoru, kuras traģēdijas brīdī arī atradās kūrortā.

Kaut arī viņu nāves precīzais iemesls vēl nav skaidrs, tiek uzskatīts, ka Komforta slīka un viņas pusaugu brālis ar tēvu bija metušies ūdenī meiteni glābt.

Vietējie ziņojumi vēsta, ka Spānijas policija izmeklē baseina sūkņu un sūkšanas sistēmu iespējamās tehniskās kļūmes, taču izmeklēšana nav atklājusi, ka pie vainas būtu bijis baseina tehniskais stāvoklis.

Policijas paziņojumā teikts: "Civilā gvarde veikusi pilnīgu izmeklēšanu, kurā nav konstatētas nekādas bažas saistībā ar attiecīgo baseinu vai ieviestajām procedūrām tajā, kas ļauj mums uzskatīt, ka tas bija traģisks negadījums."

Policijas ūdenslīdēji no baseina sūkņu sistēmas izvilkuši Komfortas peldcepuri.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka traģēdija notika kurortā, kur ģimene ieradās svinēt Ziemassvētkus un uzturējās dzīvoklī.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu