Ankipāns: Mača likteni izšķīra vieni gūti vārti (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Rīgas "Dinamo" hokejisti ceturtdien labi cīnījās, taču uzvarētāju būtībā izšķīra vieni gūtie vārti, pēcspēles preses konferencē teica rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" ceturtdien savā laukumā ar 0:2 (0:1, 0:0, 0:1) piekāpās Magņitogorskas "Metallurg", piedzīvojot astoto zaudējumu pēc kārtas.

"Bija grūts izbraukums. Labi, ka uzvarējām šo spēli. Vārtos labi nostāvēja Vasilijs Košečkins. Tas īsumā arī viss," īss komentāros preses konferences atklāšanā bija viesu komandas galvenais treneris Rīgā dzimušais Iļja Vorobjovs.

"Ļoti ātra un sarežģīta spēle, fiziski spēcīgs pretinieks. Mača likteni izšķīra viens "gols". Domāju, ja būtu izvirzījušies vadībā, būtu vieglāk," iespaidus par spēli pēc mača preses konferencē klāstīja "Dinamo" komandas galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Mēs šodien vinnējām visos parametros - metienos, iemetienos, bet ne vārtu starpībā, kas ir pats svarīgākais šajā spēlē. Ar demonstrēto spēles kvalitāti esam apmierināti, ar rezultātu - nē.

Kā kolēģis jau teica, vārtsargs "stāvēja uz galvas", un diemžēl mēs šo maču zaudējām," uzvarētāju rindās vārtsargu, kurš ķēra visas 28 rīdzinieku vārtos mestās ripas, paslavēja Ankipāns.

Sestdien rīdzinieki uzsāks gada pēdējo izbraukumu, tiekoties ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo", bet divas dienas vēlāk būs duelis Minskā pret vietējo "Dinamo". Rīgas komanda savā laukumā atgriezīsies vien 4.janvārī, kad uzsāks trīs mājas spēļu sēriju.

"Dinamo" ar 27 punktiem 41 spēlē ieņem pēdējo vietu līgā. Pirmais astotnieks ir 19 punktu attālumā, līdz ar to iekļūšana Gagarina kausā ir tikai teorētiska. Savukārt "Metallurg" ar 46 punktiem 42 dueļos pakāpusies uz septīto vietu Austrumu konferencē.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu