Freibergs ar rezultatīvu piespēli sekmē komandas uzvaru Čehijas čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Ralfs Freibergs
Latvijas hokeja izlases spēlētājs Ralfs Freibergs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases aizsargs Ralfs Freibergs ceturtdien rezultatīvi piespēlēja Čehijas čempionāta spēlē, palīdzēdams Zlīnas "PSG Berani" komandai izcīnīt uzvaru.

Ar rezultatīvu piespēli atzīmējās aizsargs Freibergs, kura pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" izbraukumā ar 4:2 (1:0, 1:1, 2:1) pārspēja Plzeņas "Škoda" hokejistus.

Freibergs 18 minūtēs un 26 sekundēs reizi izpildīja spēka paņēmienu un tika pie +/- koeficienta +1.

Citā spēlē "Mlada Boleslav" izbraukumā ar 0:2 (0:1, 0:1, 0:0) piekāpās Liberecas "Bili Tygri" vienībai.

Bičevskis uz ledus pavadīja 13 minūtes un 57 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, uzvarēja sešos no 14 iemetieniem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Vēl vienā mačā panākumu viesos izcīnīja aizsarga Oskara Cibuļska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield", kas ar 4:1 (0:0, 2:0, 2:1) pārspēja Pardubices "Dynamo". 

Cibuļskis 20 minūtēs un 21 sekundē reizi pielietoja spēka paņēmienu un dueli noslēdza ar labāko +/- rādītāju spēlē +3.

No latviešu pārstāvētajām komandām šodien vēl spēlēs uzbrucēju Roberta Bukarta un Frenka Razgala pārstāvēta Ostravas "Vītkovice Ridera", kas Kladno tiekas ar "Rytiri", pēc pirmā perioda zaudējot ar 0:2.

Turnīra tabulā visaugstāk ir "Mlada Boleslav", kas ar 53 punktiem 31 spēlē ir ceturtā, bet uzreiz aiz tās ar 52 punktiem 31 duelī ir Gunta Galviņa pārstāvētā Triņecas "Ocelārži". "Mountfield" ar 42 punktiem 31 spēlē ir astotā, "PSG Berani" ar 40 punktiem 30 dueļos atrodas pozīciju zemāk, bet "Vītkovice Ridera" ar 34 punktiem 29 cīņās ieņem priekšpēdējo vietu starp 14 komandām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu