Pasečņikam komandas rezultatīvākais sniegums zaudējumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Anžejs Pasečņiks
Anžejs Pasečņiks Foto: AP/Scanpix

Latviešu centra un arī Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" komanda izbraukumā ar rezultātu 102:132 zaudēja Detroitas "Pistons" vienībai.

Pasečņiks laukumā pavadīja nepilnas 24 minūtes, kuru laikā izdevās gūt 17 punktus (2p. 7/11, soda metieni 3/5), kas bija rezultatīvākais sniegums "Wizards" komandā.

Latvijas basketbolists arī izcīnīja 6 atlēkušās bumbas, atdeva 1 rezultatīvu piespēli, pārtvēra 2 bumbas un saņēma 5 piezīmes.

"Wizards" guva par 3 punktiem mazāk nekā pretinieki, kamēr laukumā atradās Pasečņiks. -3 gan bija viens no labākajiem +/- rādītājiem Vašingtonas komandā.

Viņam šī bija 5. spēle NBA. 17 gūti punkti ir jauns Pasečņika karjeras rekords šajā līgā. Rezultativitātes rekords uzlabots par 3 punktiem.

Vairāki spēlētāji "Wizards" komandā guvuši traumas, tostarp arī Bertāns. Līdz ar to Pasečņikam ir lielāka iespēja sevi pierādīt.

"Wizards" sastāvā pa 15 punktiem guva Bredlijs Bīls un Džordans Makrī, bet 13 iemeta Trojs Brauns juniors.

"Pistons" rindās rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Kristians Vūds, 17 iemeta Tims Frazjērs, bet 15 pievienoja Deriks Rouzs.

Savukārt ar "double-double" Detroitai izcēlās Bleiks Grifins (14 punkti + 11 atlēkušās bumbas) un Andrē Dramonds (14 punkti + 10 atlēkušās bumbas).

Video: Pasečņika spilgtākie momenti spēlē pret "Pistons"

Austrumu konferences turnīra tabulā "Wizards" ierindojas 13. vietā ar 9 uzvarām un 21 zaudējumu.

Tikmēr "Pistons" ar bilanci 12-20 ieņem 11. vietu Austrumu konferences kopvērtējumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu