Paula Freimane ar mīļu kadru oficiāli apstiprina savas jaunās attiecības (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Oktobrī tapa zināms, ka izjukušas fitnesa treneru Paulas Freimanes un Pētera Rumpja divus gadus ilgušās attiecības. Pēc tam Paula ļāva noprast, ka varētu būt atradusi jaunu sirdsāķīti, ko tagad apstiprināja ar mīļu kadru.

Kā liecināja Paulas publicētās fotogrāfijas vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos, viņa regulāri pavada laiku kopā ar fitnesa treneri Arvi Mazurovu. Un lai gan bija skaidri noprotams, ka starp abiem varētu būt kas vairāk par draudzību, oficiāli to apstiprinājusi fitnesa daiļava nebija.

Tomēr tagad Ziemassvētkos Paula "Instagram" publiskoja kadru, kurā pie eglītes pozē ar Arvi, abiem mīļi skūpstoties. 

Foto: Instagram/ paolafreeman

Arvis sociālajā vietnē "Instagram" par sevi raksta šādi: "Sportot aizsāku jau no bērna kājas, bet nopietnāki treniņi sākās 10 gadu vecumā ar karatē. Sasniedzot pilngadību, dzīve pilnībā izmainījās, jo iestājos armijas dienestā franču leģionā. Tur arī sākās īstā cīņa gan fiziski, gan morāli. Visa sporta pieredze un disciplīna dikti noderēja, jo pārbaudījumi bija katru dienu. Atgriezīsimies pie fitnesa. Sāku trenēt cilvēkus jau armijā un turpināju dzīvojot Francijā, kā arī Āzijā! Tagad uzsāku jaunu dzīves etapu, Latvijā."

Vēl oktobra noslēgumā Paula izdevumam "Vakara Ziņas" apstiprināja, ka ir brīva meitene un negrasās lekt iekšā jaunās attiecībās, taču jau novembrī kopā ar Arvi apmeklēja dziedātājas Katō debijas minialbuma "Ko mani putni ēd" prezentācijas pasākumu.

Foto: Instgram/ instagram/paolafreeman
Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu