Galkins pirmo reizi atklāti stāsta par viņa un Pugačovas bērnu surogātmāti (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas slavenais humorists Maksims Galkins intrvijā šovam "А поговорить?" pirmo reizi detaļās pastāstīja par viņa un savas sievas, estrādes dīvas Allas Pugačovas bērnu dzimšanu.

Kā zināms, pāris ir vecāki dvīņiem Ļizai un Harijam, kurus iznēsājusi surogātmāte.

Galkins sarunas laikā sacīja, ka 11 gadus pirms bērnu dzimšanas Pugačova iesaldēja olšūnas un, pateicoties reproduktīvajai medicīnai, no tām izdevās iegūt divus embrijus, kurus surogātmāte veiksmīgi iznēsāja. Turklāt sievietei nebija ne jausmas, kādu cilvēku bērnus viņa iznēsā.

"Es šai personai radīju visus iespējami ērtākos apstākļus. Protams, mēs nebijām personīgi pazīstami," sacīja mākslinieks. 

Viņš uzvēra, ka pārim ar surogātmāti ļoti paveicies, jo viņa savus pienākumus uztvēra ļoti atbildīgi.

Pateicībā Galkins samaksāja viņai vairāk nekā paredzēts. Tai pašā laikā viņš piebilda, ka "speciālisti, kas tajā bija iesaistīti", palīdzēja viņam atrast surogātmāti.

"Es viņiem uzticējos. Protams, bija anketa, bija intervija. Mēs redzējām viņas interviju, bet viņa zināja, ka tiek filmēta. Mēs zinājām viņas ģimenes apstākļus, no kurienes šis cilvēks nāca," atklāja Galkins.

Par ģimenes pieaugumu grūtniecības laikā zināja tikai topošie vecāki un viņu tuvākie ģimenes locekļi. 

Zvaigžņotais pāris savus plānus turēja noslēpumā, un, kad piedzima Ļiza un Harijs, Galkins bija turneja, tāpēc Pugačova pati devās uz slimnīcu pakaļ bērniem. Nākamajā dienā pāris sapulcēja savus tuviniekus un paziņoja par priecīgo notikumu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu