Porziņģis izceļas ar 18 punktiem, "Mavericks" labo tālmetienu rekordu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis.
Kristaps Porziņģis. Foto: AP/Scanpix

Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē pret bijušajiem čempioniem Goldensteitas "Warriors" izcēlās ar 18 gūtiem punktiem, bet viņa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda sasniedza jaunu kluba tālmetienu rekordu.

Aizvadītajā mačā Dalasas vienība izbraukumā uzveica "Warriors" ar rezultātu 141:121 (41:41, 31:33, 45:24, 24:23).

Porziņģis sājā cīņā laukumā pavadīja 26 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā guva 18 punktus, kā arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas un veica trīs rezultatīvas piespēles. Viņam arī četri bloķēti metieni un +/- rādītājs +12.

Šajā spēlē liepājnieks ievērojami uzlaboja savu metienu precizitāti, kas līdz šim nebija tā augstākā.

Slaidais latvietis trāpīja abus izpildītos soda metienus, divus no trim divpunktu metieniem, kā arī četrus no deviņiem tālmetieniem.

Otrās ceturtdaļas izskaņā Porziņģis iesaistījās emocionālā vārdu apmaiņā ar vienu no pretinieku komandas līderiem Dreimondu Grīnu. Abi iekarsušie par šo izrunāšanos saņēma tehnisko piezīmi.

Lukam Dončičam "Mavericks" sastāvā šoreiz iespaidīgs "triple-double", ko veidoja 31 gūts punkts, 12 atlēkušās bumbas un 15 rezultatīvas piespēles.

Šajā spēlē "Mavericks" laboja kluba vienā spēlē realizēto tālmetienu rekordu, kas tagad ir 24. Kopumā Dalasas komanda šajā cīņā izpildīja 51 trejaci.

"Mavericks" ar 21 uzvaru un 10 zaudējumiem joprojām ieņem 4. vietu Rietumu konferencē, bet "Warriors" ar deviņām uzvarām un 25 zaudējumiem ir šīs konferences pēdējā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu