Balcers atkal rezultatīvs AHL

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: bellevillesens.com

Ar diviem gūtiem vārtiem Amerikas Hokeja līgas spēlē (AHL) sestdien izcēlās latvietis Rūdolfs Balcers, sekmējot Belevilas "Senators" graujošu uzvaru.

Aizvadītajā mačā "Senators" ar 8:2 (3:0, 3:2, 2:0) uzvarēja Sirakjūzas "Crunch".

Balcers guva savas komandas otros un ceturtos vārtus, izceļoties pirmās un otrās trešdaļas sākumā.

Kopumā liepājnieks šajā spēlē izdarīja septiņus metienus pa "Crunch" komandas vārtiem, noslēdzot maču ar lietderību +2.

Liepājā dzimušais hokejists iepriekš bija guvis punktus 15 AHL spēlēs pēc kārtas, kas ir jauns komandas rekords. AHL rekords ir punkti 39 spēlēs pēc kārtas, ko 2006./2007.gada sezonā sasniedza Derens Heiders.

Iepriekšējās spēlēs Balcers palika tukšā, bet tagad atkal turpina būt rezultatīvs. Šosezon aizvadītajās 18 spēlēs uzbrucējs guvis astoņus vārtus un veicis 16 rezultatīvu piespēļu.

Vien ar savu otro rezultativitātes punktu AHL karjerā izcēlās Rodrigo Ābols, kura pārstāvētā Springfīldas "Thunderbirds" ar 4:3 (0:0, 2:0, 1:3, 1:0) papildlaikā uzvarēja Bridžportas "Sound Tigers".

Ābols izcēlās ar rezultatīvu piespēli Springfīldas vienības trešajā vārtu guvumā. Kopumā 10 AHL spēlēs latvietis izcēlies ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Citā AHL spēlē sestdien Klīvlendas "Monters" vārtus sargāja Matīss Edmunds Kivlenieks, bet viņa pārstāvētā vienība ar 1:5 (1:1, 0:1, 0:3) piekāpās Šarlotes "Checkers".

Kivlenieks šoreiz atvairīja 37 no 41 pretinieku metiena, bet piektos vārtus "Checkers" iemeta jau tukšā "Monsters" cietoksnī.

Citviet Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" ar rezultātu 6:1 (2:1, 3:0, 1:0) uzvarēja bez Kristiāna Rubīna spēlējošo Toronto "Marlies".

Jevpalovs ar rezultativitāti neizcēlās, pa vārtiem nemetot ne reizi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu