Krievijas U-20 izlases aizsargs neglaimojoši izsakās par Latvijas hokejistiem (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jegors Zamula.
Jegors Zamula. Foto: AP/Scanpix

Krievijas U-20 izlases hokejists Jegors Zamula pēc pasaules čempionāta Elites divīzijā pārliecinošās uzvaras pār Kanādu pretiniekus nievājoši salīdzināja ar latviešiem, kas nespēj izrādīt nekādu pretestību.

Krievijas juniori sestdien ar 6:0 uzvarēja Kanādas izlasi, izcīnot pirmo uzvaru turnīrā. Čempionāta pirmajā spēlē krievi ar 3:4 zaudēja mājiniecei Čehijai.

Pēc uzvaras pār kanādiešiem vairums Krievijas U-20 izlases hokejistu intervijās bija ieturēti, izmantojot standartfrāzes. Viņu vidū gan pamatīgi izcēlās aizsargs Zamula, kurš nekautrējās kanādiešus nonievāt, salīdzinot ar "kaut kādiem latviešiem".

"Komanda uzvarēja. Nekad neesam uzvarējuši Kanādu ar 6:0. Viņi vienkārši no mums nobijās. Apspēlējām viņus. Lai tagad naktī slikti guļ, domājot par to. Viņi nospēlēja kā kaut kādi latvieši. Rupji sakot, aptaisījās," pēc mača "Sport-Ekspress" žurnālistam Aleksejam Ševčenko sacīja Zamula.

19 gadus vecais Zamula ikdienā pārstāv Riemumu hokeja līgas (WHL) komandu Kalgari "Hitmen". Līdz šim viņš divās pasaules čempionāta cīņās izcēlies ar diviem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu