Pirmdienas horoskops: 30. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 30. decembrim. 

AUNS Šodien centīsies izdarīt pēc iespējas vairāk, lai Jauno gadu varētu sagaidīt bez raizēm par piemirstiem vai iekavētiem darbiem. Attiecībās ar pretējo dzimumu izšķirošu lomu spēlēs prasme pielāgoties.

VĒRSIS Pievērs lielāku uzmanību sava darba plānošanai, neesi tik steidzīgs, haotisks. Rūpīgāk izvērtē situāciju, lai darba jomā neizraisītu liekus konfliktus, citus sarežģījumus. Vakarā esi kopā ar ģimeni.

DVĪŅI Neatsakies no sarežģīta darba veikšanas. Visu kārtīgi izsverot, uzdoto paveiksi bez īpašas piepūles. Esi uzmanīgāks sportojot. Ja iespējams, iesaisti savā vaļaspriekā arī kādu no ģimenes locekļiem.

VĒZIS Būsi izprotošs skolotājs, padomdevējs jaunajiem kolēģiem. Ar savu iejūtīgumu, ievērojamo darba pieredzi iegūsi viņu cieņu un uzticēšanos. Sabiedriskajā transportā sargi savu maciņu no garnadžiem.

LAUVA Kāds kolēģis var izteikt nepamatotus pārmetumus par tavu darba stilu. Profesionālajā lauciņā centies saglabāt mieru un lietišķumu, sakāpinātās emocijas labāk atstāj sporta zālē.

JAUNAVA Neļauj kolēģiem ļaunprātīgi sevi izmantot. Iemācies vajadzīgā brīdī pateikt skaidru nē! Nelabvēlīgs laiks pārrunām ar augstāk stāvošajām amatpersonām. Zvaigznes iesaka atturēties no alkohola.

SVARI Vari negaidīti saņemt svarīgu informāciju, kura ieviesīs lielas pārmaiņas tavos darba plānos. Centies nenonākt konfliktā ar priekšniecību. Padomā par to, kur sagaidīsi Jauno gadu.

SKORPIONS Būs grūti izsekot līdzi profesionālajā jomā notiekošajam. Kāds kolēģis var slepus darboties tev aiz muguras, izplatot baumas par tavu personīgo dzīvi. Apvaldi dusmas, atturies no impulsīvas rīcības.

STRĒLNIEKS Šodien tavu prātu vairāk nodarbinās domas par priekšā stāvošajiem svētkiem, mīlas dzīvi. Taču atceries, ka darbs negaida un vēlāk ielēkt aizejošā vilcienā būs praktiski neiespējami!

MEŽĀZIS Var parādīties jauni, pavisam negaidīti peļņas avoti. Mežāži, kas ieņem vadošus amatus, spēs lieliski organizēt un vadīt savus padotos. Padomā par Jaungada pārsteiguma ballīti darba vietā.

ŪDENSVĪRS Neizdod naudu par sīkumiem, jo lielie tēriņi vēl tikai priekšā. Sāc domāt par Jaunā gada pavadīšanas iespējām, dāvanām tuviniekiem. Vakarā varbūt apciemosi bijušos kolēģus.

ZIVIS Būsi sarūgtināts par neveiksmīgo mēģinājumu sagādāt dāvanu kādam no ģimenes locekļiem. Vari samērā viegli zaudēt savaldīšanos. Šovakar tev kā radīta būs relaksējoša vanna, pirts procedūras.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu