"Uguns skolas" vadītāja stāsta par sieviešu dziļākajām bailēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Par to, kā nezaudēt savu iekšējo "dzirksteli" stāsta "Uguns skolas" vadītāja, biznesa pārrunu stratēģe un divu bērnu mamma Laura Dennler. Viņa forumā "Līdere" stāsta par to, kas mūs biedē savu mērķu sasniegšanas ceļā. 

Kā iemācīties izmantot iekšējo spēku, kas mīt katrā no mums, sievietēm, un kā šo spēku pārvērst "Līderes" cienīgos panākumos un sasniegt vairāk? Atbildes uz šiem jautājumiem un to, kā sievietēm pārliecināt sevi, ka viņa ir stiprāka nekā domā, atklāja "Uguns skolas" dibinātāja Laura Dennler.

Laura uzsvēra, ka tas, kas sievieti dzen uz priekšu, ir viņas bailes, ka viņa nav pietiekoši laba, ka viņu nemīlēs, ka viņa nav drošībā. Šīs bailes ātri vien pārvēršas vienā trakā dzīves skrējienā, un tad, kad sieviete vairs nespēj, ir novedusi sevi līdz “kliņķim”, tad nobremzē.” Tieši šīs bailes palīdz mazināt un atrisināt Lauras dibinātā Uguns Skola.

"Spēcīgas sievietes nav problēma. Visu mūsu problēma ir nobijies cilvēks, kurš nesaprot, cik spēcīgs viņš ir, kurš nemāk apieties ar savu spēku un kuram ir drausmīga komunikācija," uzsvēra Laura Dennler. 

Video: Laura Dennler par sievietes bailēm un spēku 

Seko līdzi foruma "Līdere" 2019 stāstiem - turpmākās nedēļas varēsi sieviešu uzrunas lasīt, klausīties un skatīties portālā Apollo!   

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu