Neviens nespēlē mūžīgi. Ko pēc karjeras beigām ieplānojis darīt slavenais Ronaldu?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: EPA/Scanpix

Krištianu Ronaldu jau teju divas dekādes ir bijis starp pasaules labākajiem futbolistiem. "Juvnentus" zvaigzne vēl neplāno likt punktu spēlētāja gaitām, bet, kad tas notiks, portugālim ir plāns jaunai karjerai, vēsta CNN.

34 gadus vecais futbolists ir atzinis, ka vēlas apgūt visu jauno, bet, kad pienāks viņa kārta noslēgt spēlētāja karjeru, portugālis būtu ieinteresēts kļūt par aktieri.

"Pirms dažiem gadiem futbolisti spēlēja līdz 30-32 gadu vecumam. Šobrīd arvien biežāk var atrast gadījumus, kad puiši spēlē vēl 40 gadu vecumā. Mans laiks beigt karjeru būs tad, kad jutīšu, ka ķermenis laukumā nefunkcionē tā kā vajadzētu. Mani panākumi laukumā ir smaga darba rezultāts. Konstanti uzlaboju savas fiziskās un mentālās spējas, ko turpināšu darīt arī pēc karjeras beigām," izteicies Ronaldu.

Šobrīd Ronaldu fiziskās dotības joprojām ir augstā līmenī. Pavisam nesen spēlētājs savā "Twitter" kontā publicēja video, kurā redzams kā viņš trenējas kopā ar citu sporta zvaigzni, tenisistu Novāku Džokoviču.

"Ceru, ka dzīvošu vēl 50 gadus, lai man būtu pietiekami daudz laika iemācīties jaunas lietas un pieņemt dažādus izaicinājumus. Viens no galvenajiem manas nākotnes plāniem ir izmēģināt savas spējas kino nozarē. Vēlētos būt aktieris," par nākotnes plāniem turpinājis Ronaldu.

Portugālis nebūtu pirmais futbolists, kas pēc buču pakāršanas uz nagliņas parādījies uz lielā ekrāna. Pirms tam to paveica Ēriks Kantona un Vinijs Džounss.

Ronaldu šajā sezonā Itālijas "Serie A" čempionātā 14 spēlēs ir izcelies ar 10 vārtu guvumiem. Savukārt, Čempionu līgas ietvaros portugālis sešos mačos pretinieku vārtsargu ir pārspējis divas reizes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu