Video: Leģendārais krievu cīkstonis Jemeļjaņenko nokautē bijušo UFC čempionu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Fjodrs Jemiļienko
Fjodrs Jemiļienko Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē jaukto cīņas mākslu (MMA) leģenda, krievu cīkstonis Fjodrs Jemeļjaņenko "Bellator 237" ietvaros viegli tika galā ar UFC bijušo vieglā smagsvara čempionu Kvintonu Džeksonu. 

Jemeļjaņenko tiek uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem MMA cīkstoņiem. Viens no retajiem argumentiem pret krievu cīkstoņa dēvēšanu par visu laiku labāko, ir fakts, ka viņš nevienu cīņu nav aizvadījis MMA spēcīgākajā organizācijā UFC.

Šajā cīņā "Pēdējam imperatoram" pretim stājās cita MMA leģenda, Kvintons Džeksons, kura ziedu dienas gan acīmredzami ir pagātnē, jo 41 gadu vecais amerikāņu cīkstonis uz cīņu ieradās ar manāmu lieko svaru, parādība, ko viņa UFC čempiona laikos nevarēja novērot.

Jemeļjaņenko Džeksonu nokautēja jau pirmā raunda vidū, kad amerikānis nespēja atkopties no Jemeļjaņenko sitiena ar labo roku.

Piezīme: Nokauts redzams pie video laika atzīmes 0:40

Video: Fjodrs Jemeļjaņenko pret Kvintonu Džeksonu

Jemeļjaņenko savas karjeras laikā ir uzveicis veselus sešus UFC bijušos vai nākotnes čempionus - Frenku Miru, Andreju Arlovski, Antonio Rodrigo Nogueiru, Marku Kolmenu, Timu Silviju un, visbeidzot, Kvintonu Džeksonu.

Krievu cīkstonis ir aizvadījis 46 cīņas, no kurām uzvaru viņam ir izdevies izcīnīt 39, pretinieka pārākumu cīkstonis ir atzinis sešas reizes, bet viena cīņa noslēgusies ar tās anulēšanu (no contest).

Turpretim, Džeksons ir izcīnījis 38 uzvaras, piedzīvojot 14 zaudējumus.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu