Otrdienas horoskops: 31. decembris (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 31. decembrim. 

AUNS Parūpējies par to, lai mājās valdītu smiekli, bezrūpība, jautrība, neļauj nevienam noskumt, lai šī būtu jaunu ilgu un cerību piepildījuma diena. Iesaisti jauno paaudzi svētku sagatavošanā.

VĒRSIS Gribēsi paspēt izdarīt visus iecerētos darbus. Būs grūti sadalīt laiku starp draugiem un tuviniekiem. Šajā sakarā vari izpelnīties ģimenes locekļu pārmetumus. Labāk sapratīsies ar gados jaunāko paaudzi.

DVĪŅI Neatstāj novārtā privāto dzīvi. Atslēdzies no darba problēmām, vairāk pievērsies gaidāmajām izpriecām. Laikus pārlūko drēbju skapi, atrodot tur atbilstošāko apģērbu šim vakaram!

VĒZIS Nokārto naudas lietas, lai Jauno gadu vari iesākt bez raizēm un liekām saistībām. Jūtu uzplūdā, vari aizsākt asāku vārdu pārmaiņu. Iespējams, kāds izprovocēs tevi uz neapdomīgu rīcību.

LAUVA Varbūt tieši šodien laimēsi loterijā, saņemsi lielo vinnestu. Taču der atcerēties seno teicienu - kas viegli nāk, tas viegli aiziet! Apdomā lietderīgāku laimesta izlietojumu. Jauno gadu sagaidi ģimenes lokā.

JAUNAVA Šodien dosi brīvu vaļu izdomai, tādējādi pārsteidzot draugus ar ko neparastu. Pēdējā brīdī vari konstatēt, ka tev nav svinībām piemērota apģērba. Attiecībās ar otro pusīti var valdīt saspringta gaisotne.

SVARI Šovakar no tevis dzirkstīs jautrība, humors un neizsīkstoša enerģija. Nav vēlams ciemoties un vēlu atgriezties mājās, labāk ielūdz viesus pie sevis. Tev padomā būs ne viena vien jautra atrakcija.

SKORPIONS Beidzot pienācis tas mirklis saņemties, lai pieliktu punktu kādām neveiksmīgām attiecībām. Tas no tavas puses būs godīgāk, nekā maldināt un dot otram veltas cerības.

STRĒLNIEKS Tava vienīgā doma – ātrāk izrauties ārpus mājām. Šoreiz būs pilnīgi vienalga, uz kurieni. Jauno gadu sagaidīsi aktīvi, piedaloties it visos iespējamos izklaides pasākumos.

MEŽĀZIS Iespējams, radīsies oriģinālas idejas Vecā gada pavadīšanai. Veidosies ļoti labvēlīgs kontakts ar gados vecāko paaudzi. No tevis staros mīļums un uzmanība. Tuvinieku vēlmēm būsi gatavs tērēties.

ŪDENSVĪRS Nekļūsti iedomīgs, jo tieši šīs rakstura iezīmes dēļ var parādīties konflikti. Vakarā gribēsi savaldzināt vai visas pretējā dzimuma personas. Vēlams nomierināties, lai nenokļūtu neērtā situācijā.

ZIVIS Var izdoties piepildīt visslēptākās ilgas. Tavam priekam nebūs gala. Vakars paies jautrā noskaņā. Var veidoties jaunas, negaidītas attiecības. Ļaujies straumei, nebaidies uzdrīkstēties, noriskēt.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu