Ceļgala trauma liedz Porziņģim aizvadīt maču pret "Thunder"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs.
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs. Foto: TheSmokingCuban/Twitter

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis otrdien ceļgala sāpju dēļ negaidīti nepiedalījās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" cieta zaudējumu.

"Mavericks" viesos ar rezultātu 101:106 (32:20, 19:30, 27:28, 23:29) piekāpās Oklahomasitijas "Thunder".

Porziņģis sākotnēji bija pieteikts starta pieciniekā, taču iesildīšanās laikā juta sāpes labās kājas ceļgalā, kā rezultātā komandas ārsti nolēma neriskēt. Kā ziņo Ziemeļamerikas mediji, latvietis sāpes jutis arī iepriekšējā spēlē, taču pašam šķitis, ka varētu piedalīties otrdienas mačā.

Jāizceļ, ka sāpes latvietis nesajuta pirms diviem gadiem traumētajā ceļgalā, kam pārrāva krusteniskās saites.

Pēc spēles "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails nenosauca Porziņģa konkrētu atgriešanās laiku, atklājot vien, ka šobrīd nav noteikta termiņa. 

Otrdienas spēlē Dalasas komandā rezultatīvākais ar 35 punktiem, desmit atlēkušajām bumbām un septiņām rezultatīvām piespēlēm bija Luka Dončičs, bet 14 punkti un 14 bumbas zem groziem bija Maksi Klēberam.

Mājiniekiem pa 20 punktiem guva Deniss Šrēders un Danilo Galināri, bet 19 punkti un desmit atlēkušās bumbas bija Šejam Žilžesam-Aleksandram.

"Mavericks" ar 21 uzvaru 33 mačos ieņem piekto vietu Rietumu konferencē, bet "Thunder" ar 18 panākumiem 33 dueļos ir septītā.

Dalasas vienība pēc trīs izbraukuma spēļu sērijas savā laukumā atgriezīsies ceturtdien, kad sešu mājas maču ievadā cīnīsies ar Rodiona Kuruca pārstāvēto Bruklinas "Nets".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu