Tehniskas ķibelītes. Māte nenofilmē meitas bildinājumu, bet gan savu reakciju selfijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

ASV, Ņūmeksikas štatā kāda sieviete mēģinājusi uzņemt video, kā viņas meita tiek bildināta, bet tā vietā viņai sanācis selfijs ar savu reakciju, ziņo raidsabiedrība CNN.

Lai neaizmirstu dzīves svarīgākos notikumus, vislabāk tos ir iemūžināt kādā fotogrāfijā vai video.

Sūzana arī gribēja iemūžināt, kā viņas meita Ambera tiek bildināta. Diemžēl, filmējot bildinājumu, viņa saprata, ka filmē pati sevi un sāka smieties. 

Bildinājums noticis Albukerkes Dabas parkā pingvīnu izstādē. 

Izrādās, pie vainas bijis telefons, ko Sūzana aizņēmusies no meitas. Viņai kopā ar meitas topošo vīru Bendžaminu bija izdomāts plāns.

Sūzanai vajadzēja izlikties, ka viņa fotografē pāri pie pingvīniem. Bendžamins tajā laikā bildinātu viņas meitu. Bet, tā kā Sūzana aizņēmās telefonu no meitas, viņa nav mācējusi ar to īsti apieties. Sieviete nemācēja ieslēgt pareizo režīmu, un tā vietā, lai nofilmētu bildinājumu, viņa nofilmēja savu reakciju. 

Video laikā viņa to pamanījusi un sākusi smieties. 

"Jebkurā gadījumā tas būs brīdis, ko atcerēties, pat ja es to izbojāju," stāstīja Sūzana. "Ja ir runa par mani, tad es īsti neesmu pārliecināta, vai man priecāties vai kaunēties par šo misēkli."

Kas attiecas uz topošo līgavu, viņa uzskata, ka bildinājums bijis perfekts. 

"Es raudāju, bet tās bija prieka asaras," stāstīja Ambera. "Man nebija ne jausmas, ka mani bildinās, es biju ļoti pārsteigta. Man šķiet, ka manas mammas video ir komisks. Es to vienmēr atcerēšos."

Viņas mamma ir atzinusi, ka fotografēšana viņai "īsti nepadodas".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu