Gaidīšana ir beigusies. Rūdolfs Balcers tiek izsaukts uz NHL

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Edijs Pālens/LETA

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers šosezon pirmo reizi ir izsaukts uz Nacionālās Hokeja līgas (NHL) klubu Otavas "Senators".

Neilgi pirms šīs sezonas sākuma Balcers iedzīvojās nepatīkamā savainojumā, kas viņam liedza iziet laukumā vairāk nekā mēnesi. Kad spēlētājs bija atveseļojies no gūtās traumas, viņš tika nosūtīts uz Amerikas hokeja līgas klubu Belivilas "Senators", kur viņš spējis demonstrēt ļoti rezultatīvu sniegumu.

Šosezon AHL čempionātā Liepājā dzimušais uzbrucējs piedalījies 19 spēlēs, kurās izcēlies ar 8 vārtu guvumiem un 16 rezultatīvām piespēlēm. Viņa lietderības koeficients ir +17.

22 gadus vecais Balcers šajā sezonā 15 spēlēs pēc kārtas izcēlās ar rezultativitāti, labojot Belevilas vienības rekordu. 

Nākamo spēli "Senators" NHL regulārajā čempionātā aizvadīs naktī uz piektdienu (Latvijas laiks), kad savā laukumā uzņems Floridas "Panthers". 

Pagājušajā sezonā Balcers piedzīvoja debiju NHL. 36 spēlēs viņš atzīmējās ar pieciem vārtu guvumiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm. 

"Senators" 40 spēlēs izcīnījusi vien 16 uzvaras un piedzīvojusi 24 zaudējumus, kas turnīra tabulas Austrumu konferences kopvērtējumā komandu ierindo 14. pozīcijā.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu