Svētdienas horoskops: 5. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 5. janvārim.

AUNS Pēc lielajām aktivitātēm būs pienācis īstais brīdis atvilkt elpu. Ieteicama mierīga atpūta ģimenes lokā. Iespējams, ar mīļoto cilvēku apspriedīsiet nākotnes plānus saistībā ar sava mājokļa labiekārtošanu.

VĒRSIS Sakāpinātās emocijas, kas būs radušās darba problēmu iespaidā, var kļūt par cēloni konfliktiem ar ģimenes locekļiem. Mēģini par visu varu atslēgties no profesionālām problēmām.

DVĪŅI Tevi šodien sagaida raibi notikumi, jaunas satikšanās. Ja rodas kāds pēkšņs izklaides piedāvājums, noteikti piekrīti tam. Neliela alkohola deva, ļaus uzlabot jau tā pacilāto noskaņojumu.

VĒZIS Vēlams nesēdēt kā piekaltam pie dīvāna, bet gan nodoties aktīvākam atpūtas veidam. Svarīgi, lai izvēlētais relaksācijas veids sagādātu tev patiesu baudu. Vakars solās paiet romantiskās noskaņās.

LAUVA Šodien var būt konflikti ar vecāka gada gājuma cilvēkiem. Viņi uz notikumiem raudzīsies no pavisam cita redzes punkta. Taču ne vienmēr taisnība ir cilvēkiem ar lielāku dzīves pieredzi.

JAUNAVA Neuzmeties par bargu soģi saviem bērniem, ja tie nogāzuši kārtējos podus. Labāk ļauj viņiem pašiem apzināties savu vainu un meklēt izlīguma variantus. Nepiemirsti par sportiskām aktivitātēm.

SVARI Beidzot pienācis īstais laiks, pievērsties personīgajām interesēm, savām iegribām. Iespējams, vēlēsies izbaudīt mākslas pasaules labumus, proti, klausoties labu mūziku, apmeklējot kādu gleznu vai foto izstādi.

SKORPIONS Izpildi savus solījumus, veltot pietiekami daudz laiku atvasītēm. Atlikušo dienas daļu velti saimnieciskiem mājas darbiem. Ik pa brīdim, vari pieķert sevi aizdomājamies par filozofiskajām vērtībām.

STRĒLNIEKS Atliec dienas plānus un bez liekas apdomāšanās, sniedz palīdzību cilvēkiem, kuriem tā ir patiesi nepieciešama. Rezultātā tas tev sniegs lielāku gandarījumu, nekā ierastās izklaides.

MEŽĀZIS Būsi īsts mājas gariņš. Rūpēsies par ģimenes locekļu labsajūtu un komfortu. Dots devējam atdosies ar dubultu uzviju! Saskarsmē ar mīļoto cilvēku būs jūtams dvēseles siltums, pieķeršanās.

ŪDENSVĪRS Otrai pusītei tava noslēpumainība var radīt nepamatotas aizdomas, pat greizsirdību. Izrunājieties, ļauj vaļu apspiestajām emocijām. Šajā gadījumā ieguvēji viennozīmīgi būsiet abi!

ZIVIS Nevarēsi īsti izšķirties, kā pavadīt brīvo laiku, jo pavērsies dažādas diametrāli pretējas izklaides iespējas. Zvaigznes šajā sakarā iesaka paļauties uz intuīciju. Vakarpusē atturies sēsties pie auto stūres.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu