Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Skandalozā pašmāju blogere Yana Bruk publisko detalizētas pārdomas par seksu (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Rīgas skandalozā blogere Yana Bruk sociālajos tīklos regulāri priecē fanus ar pikantiem un provokatīviem kadriem. Šoreiz vienam no tiem Bruk pievienoja arī savas pārdomas par visai delikātu tematu. 

Vietnē "Instagram" viņa dalījās ar kadru, kurā pozē visai pikantā tēlā, blakus publiskojot ekrānuzņēmumu, kurā kāda viņas atbalstītāja lūdz padomu, kā vīrieti pārsteigt seksā. 

"Man šķiet, ka tad, kad sākas attiecības, visiem viss ir vienalga. Jūsu starpā ir kaisle, var iztikt bez mantiņām, kostīmiem un fetišiem. Jūs esat sajūsmā vien no skatieniem uz savu mīlestības objektu. 

Un kā ir, kad pagājis laiks? Kā un vai vispār vajag kādu pārsteigt seksā? Padomājiet, kāpēc par to aizdomājas vien sievietes, nevis vīrieši. Es vispār nekad neesmu dzirdējusi, ka par to aizdomātos vīrieši. 

Vīriešiem, kā vienmēr, viss ir lieliski. Viņiem sniedz minetu, gatavo ēst un vēl mūždien mēģina pārsteigt. Visas Valentīndienas, 23. februāris, iepazīšanās gadadienas, kāzu gadadienas - sieviete vienmēr domā, kā viņu perpendikulāri apmierināt orāli vai no kaut kāda skapja uzlēkt viņa dzimumloceklim tā, lai viņš to atcerētos vienreiz un uz visiem laikiem. 

Dažādu mežģīņu un lateksa tērpi, neērti krūšturi...

Ko tad dara vīrieši? (Protams, ne par visiem ir runa.) Dažiem vīriešiem pārsteigt savu sievieti seksā ir reizi gadā veikt kunilingu vai, ja ļoti pacenšas, pirms seksa izkaisīt rožlapiņas un un aizdegt aromātisko sveci.

[..] Ar ko es pārsteigtu? 

Manas iespējas ir:

  • Dažādi kostīmi lomu spēlēm,
  • tenga olas,
  • aiziet uz kursiem par to, kā viņu apmierināt ar "dziļo" minetu,
  • kopā skatīties porno un darīt visu, ko rāda ekrānā,
  • izlikties par bargo saimnieci (nebaidieties pazemot vīrieti, bet labāk vispirms noskaidrojiet, vai viņam tas patīk).

 Rakstiet savas versijas arī jūs!" savās pārdomās dalījās blogere. 

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu