Sešas krāsas, kas sievietes padara vizuāli vecākas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Ikviens cilvēks vēlas, lai viņa vizuālais tēls ir stilīgs un modīgs, taču mēs ne vienmēr pievēršam uzmanību detaļām, kuras spēj krasi manīt mūsu izskatu. Svarīgākā no tām ir apģērba krāsa, kas viegli spēj padarīt mūs vizuāli vecākus un mazāk jauneklīgus, vēsta portāls "Postimees".

Izvēloties tērpu, svarīgi pievērst uzmanību ne tikai tā fasonam, bet arī krāsai. Lai arī dažas krāsas izceļ ķermeņa "daiļākās" zonas, tās ne vienmēr darbojas tikai pozitīvi!

Pilnībā melns apģērbs

Protams, nav nevienas krāsas, kura būtu tik universāla un eleganta, taču šis smagnējais tonis rada arī vizuāli vecāku iespaidu, it īpaši dāmām ar gaišiem matiem un bālu sejas ādu. Melnus tērpus stila eksperti iesaka "atšķaidīt" ar karameļu, sarkano, zilo vai sinepju krāsu - maigiem, taču izteiksmīgiem toņiem.

Tumši brūna krāsa

Šī krāsa ir īpaši bīstama dāmām ar vēsu ādas toni un gaišām acīm, kā arī sievietēm ar pelnu toni matos. Šo zemes krāsu iesaka kombinēt ar bēšu, persika oranžu, tumšpelēku un kafijas toņiem. Vislabāk brūno krāsu lietot apģērbam, kas nav tuvu sejai.

Tumša olīvkrāsa

Lai arī pašlaik ļoti aktuāls ir militāras krāsu gammas apģērbs, šis tumšais tonis viennozīmīgi nav piemērots visiem. Šī krāsa bieži vien ādai liek izskatīties bālai un neveselīgai.

Neona dzeltens apģērbs

Šī jauneklīgā krāsa ir pārāk spilgta elegantam tēlam, turklāt nevar noliegt, ka tā ļoti spēcīgi akcentē jebkuras vecuma iezīmes. Spilgtās neona krāsas vislabāk piestāv pusaudzēm - pārējām dāmām pirms to valkāšanas vajadzētu kārtīgi padomāt.

Tumši violeta krāsa

Šis piesātinātais tonis diemžēl izsauc bēdīgas un smagas izjūtas. Violeto krāsu ir labi izmantot akcentam, īpaši kombinācijās ar lillā, vijolīšu vai ceriņkrāsas apģērbu.

Piesātinātas bordo krāsas apģērbs

Bordo krāsa piedien karalienēm - viedām, elegantām sievietēm dzīves pilnbriedā. Pārējām dāmām šī krāsa "pievieno" pāris papildus gadus. Tiesa, tas nenozīmē, ka šī krāsa ir absolūts "tabu" - lieliski izskatīsies šāda toņa kurpes vai rokassomiņas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu