Leģendārais Olivers Kāns sācis darbu "Bayern" kluba valdē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Olivers Kāns
Olivers Kāns Foto: AFP / Scanpix

Vācijas futbola leģenda Olivers Kāns, kurš jau pērnā gada nogalē saņēma atbalstu tam, lai uzsāktu darbu futbola kluba Minhenes "Bayern" valdē, savus jaunos darba pienākumus pārņēmis 1.janvārī.

Pagājušā gada augustā "Bayern" valde apstiprināja Kāna uzņemšanu biedru lokā. Tobrīd arī tika lemts, ka viņš savus darba pienākumus oficiāli sāks šī gada 1.janvārī.

Kānam vieta kluba valdē atradās, jo to pameta ilggadējais biedrs Karls Heincs Rumenige.

Tiek vēstīts, ka Kāns laika posmā no 4. līdz 10.janvārim, kad klubam aizvada ziemas treniņnometni, tiksies ar galveno treneri Hansi Fliku. "Bayern" savu treniņnometni aizvadīs Katarā.

"Man priekšā ir daudz darāmā. Esmu bezgala gandarīts, ka varu atgriezties "Bayern" ģimenē. Sākam strādāt!" savā "Twitter" profilā ierakstu publicēja Kāns.

Minhenes komanda savu pirmo šī gada spēli aizvadīs 19.janvārī pret Berlīnes "Hertha", kuru patreiz vada Jirgens Klinsmans. Tieši šis speciālists pirms 2006.gada Pasaules kausa pieņēma tam laikam drosmīgu lēmumu, vārtos dodot iespēju ne tikai Kānam, bet arī Janam Lēmanam.

Kāns savu futbolista karjeru noslēdza 2008.gadā, kad pārstāvēja tieši "Bayern" komandu.

Bijušais vārtsargs ar "Bayern" astoņas reizes triumfēja Vācijas bundeslīgā, bet 2001.gadā arī uzvarēja UEFA Čempionu līgas turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu