Video ⟩ Populāra blogere nofilmē un publisko savas dzemdības (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populāra ukraiņu blogere un daudzbērnu māte Sofija Stužuka vēlējās parādīt, ka dzemdības neesot nedz sāpīgas, nedz biedējošas, tādēļ iemūžināja šo procesu video.

Stužuka savu trešo atvasi dzemdēja pašas spēkiem mājās piepūšamajā baseinā. Dzemdību process tika iemūžināts no sākuma līdz pašām beigām. Sievietes vecākie bērni - meita Lola un dēls Deivids - arī nāca pasaulē mājdzemdībās. 

Video blogere sāka ar atzīšanos, ka kontrakciju dēļ nav gulējusi visu nakti. Dzemdībās piedalījās arī viņas vīrs Dmitrijs.

Sieviete savu lēmumu dzemdēt kameras priekšā skaidroja ar vēlmi parādīt visiem, ka "starp dzemdībām un sāpēm nav liekama vienādības zīme". 

"Mani tik dziļi aizvaino, ka lielākā daļa sieviešu dzemdības uztver kā sava veida briesmīgu, sāpīgu, pretīgu un ļoti biedējošu procesu. Tas nekādā gadījumā tā nav! Lūdzu, domājiet līdzi. Dzemdības ir brīnišķīgas. Dzemdības ir maģija, jaunas dzīvības rašanās noslēpums," rakstīja blogere.

Daudzi komentētāji gan vērsa uzmanību uz to, ka sieviete dzemdēja antisanitāros apstākļos - procesa laikā vienā brīdī tika iemūžināta atkritumu kaudze. Turklāt sociālā tīkla lietotāji bija sašutuši, ka viņas bērni vēroja visu procesu un pat stāvēja baseinā ar māti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Stuzhuk (@sofia_stuzhuk) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Stuzhuk (@sofia_stuzhuk) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Stuzhuk (@sofia_stuzhuk) on

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu