Krievijas popdīva Olga Buzova uzsākusi jaunas attiecības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ buzova86

Skandalozā Krievijas mūziķe un realitātes šovu zvaigzne Olga Buzova vairs neslēpj, ka ir uzsākusi attiecības ar populāru blogeri un jauno mūziķi.

Mūziķe agrāk bija precējusies ar futbolistu Dmitriju Tarasovu, pēc šķiršanās par to pamatīgi pārdzīvojot. Un kamēr Tarasovs jau vēlreiz apprecējās un drīz jau otro reizi kļūs par tēvu, Buzova piedalījās dažādos šovus, meklējot līgavaiņus, bet tā arī neatrodot. 

Tomēr nu mūziķe ir atradusi jaunu sirdsāķīti - viņa sākusi tikties ar slavenu blogeri un topošo mūziķi Davidu Manukjanu. 

"Es par to nevienam nestāstīju, jo, varbūt, laime mīl klusumu. Es nezinu, cik daudz man izdosies to saglabāt, jo es esmu māksliniece, mana dzīve vienmēr ir izlikta apskatei. Bet šī ir tāda pasaule, kuru es glabāju. Mēs dzīvojam kopā," savā profilā rakstīja Buzova. 

Manukjans ir redzams arī Buzovas divos jaunākajos mūzikas videoklipos, turklāt šobrīd abi ir devušies romantiskā braucienā uz kalniem. Abu sociālo tīklu profilos regulāri parādās foto, kuros pāris neslēpj mīlestību viens pret otru. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu