Divas milzīgas jūras lauvas "aizņemas" laivu un vizinās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instragram/@fishingjosh

ASV, Vašingtonas štatā kāds vīrietis nofilmējis ļoti amizantu skatu - divas milzīgas jūras lauvas bija uzrāpušās uz kāda laivas, ziņo portāls "Bored panda".

Bijušais amerikāņu profesionālais futbola spēlētājs Džošua Filips tajā dienā izbaudīja mierīgu braucienu ar savu laivu pa Pjūdžitsaunda līci. 

Sākotnēji viņš ievērojis tikai laivu, jo tā izskatījusies savādi sagāzusies. Filips izvilcis savu telefonu, vēlējās to nofilmēt, bet, pietuvojies laivai, viņš sapratis, ka uz laivas uzrāpušās divas milzīgas jūras lauvas.  

"Laiva izskatījās nedaudz sķība. Tuvojoties tai aizvien tuvāk un tuvāk mēs sapratām, ka uz klāja ir divas milzīgas jūras lauvas," stāstīja Filips. 

Aculiecinieki esot ziņojuši, ka arī trešā jūras lauva gribējusi pievienoties "ballītei", bet, acīmredzot, uz laivas jau esošās jūras lauvas viņu atraidījušas. 

Pagaidām vēljoprojām nav skaidrs, kam pieder laiva, vai cik ilgi jūras lauvas to izmantojušas savām izpriecām, bet viens ir skaidrs - jūras lauvas laivu gandrīz nogremdējušas. Šādas jūras lauvas parasti sver aptuveni 1120 kilogramus un ir ap trīs metriem garas. 

Video: ASV divas milzīgas jūras lauvas "aizņēmušās" kāda laivu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boats and.... #sealions

A post shared by Joshua Phillips (@fishingjosh) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu