"Es tevi mīlu. Lūdzu, piedod." Anglijas baznīcā atrod pamestu suni ar zīmīti no saimnieka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pexels

Baznīcā Blekpūlā, Anglijā, pamests Stafordšīras bulterjera jauktenis ar zīmīti no bijušā saimnieka. "Es tevi mīlu. Lūdzu, lūdzu, lūdzu, piedod," tajā rakstīts.

Suns vārdā Krekers tika atstāts pie Blekpūlas Svētās sirds baznīcas altāra. Dievnama durvis ir atvērtas visu cauru diennakti. Baznīcas darbinieki suni atrada 18.decembra rītā.

"Manā dzīvē noticis ļoti nelāgs pagrieziens. Es nespēju pat iedomāties, ka viņš varētu dzīvot ar mani uz ielas - nosalis un izbadējies," vēstīja pie Krekera atrastā vēstule.

Suņa bijušais saimnieks lūdza "ticēt, kad saku, ka šāds lēmums nenāca viegli".

Vēstulē teikts, ka Krekers ir "rāms, draudzīgs un mīlošs" suns, kam 2020. gada 22. martā apritēs septiņi gadi. Viņam esot jutīgas priekšķepas, ko saimnieks esot ārstējis pēdējo mēnesi.

Dzīvnieku tiesību aizstāvju organizācijas RSPCA pārstāvis Vils Lampings sacīja, ka no zīmītes skaidri noprotams, ka iepriekšējais saimnieks Krekeru esot mīlējis. Organizācija aizveda Krekeru pie vetārsta un meklē sunim jaunas mājas.

Viņš aicināja smagās finansiālās grūtībās nonākušus mājdzīvnieku saimniekus sazināties ar veterinārārstu, tuvāko dzīvnieku patversmi vai labdarības organizāciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu