Pašmāju lielo izmēru modelei piedāvāts nopirkt uzvaru Krievijas skaistumkonkursā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašmāju lielo izmēru skaistumkonkursu dalībniece Viktorija Brovuna atklāj, ka piedzīvojusi nepatīkamu incidentu Maskavā - viņai piedāvāta negodīga uzvara konkursā.

Kā intervijā žurnālam "Vakara Ziņas" stāsta Viktorija, viņa piedalījusies konkursā, kurā galvenā balva paredz iespēju nokļūt uz Maskavā prestiža žurnāla vāka. 

Viktorija atklāj, ka vietnē "Instagram" sazinājusies ar konkursa organizatoriem, kuri par dalību prasījuši 50 tūkstošus rubļu (aptuveni 720 eiro).

"Tā kā man bija pieredze konkursos, sāku uzdot jautājumus, kas šajā summā ir iekļauts. Parasti tiek iekļauta dzīvošana viesnīcā, ēšana un transporta izdevumi. Konkursa organizatori atbildēja, ka tā ir tikai dalības maksa un viss pārējais ir jāsedz par savu naudu. Kad sāku uzdot jautājumus, pēkšņi summa tika samazināta, un viņi piedāvāja atlaidi," pirmos "nesmukumus" atklāj Viktorija, kura par dalību konkursā atvadījusies no 40 tūkstošiem rubļu (577 eiro).

Ierodoties Maskavā, sākotnēji viss bijis labi - ar dalībniecēm strādājusi populāra horeogrāfe un talantīgi vizāžisti. Tāpat meitenes iepazinušās ar vienu no pieprasītākajiem Krievijas māksliniekiem Nikas Safronovu.

Tomēr pirms fināla ģenerālmēģinājuma Viktorija piedzīvojusi pārsteidzošu situāciju - viņai piedāvāts nopirkt uzvaru.

"Tā kā pati konkursa organizatore nav žūrijā, viņa man teica, lai nebūtu kaut kādas nepatīkamas atmiņas un sajūtas, jo žūrija var visādi lemt,

man piedāvāja nopirkt pirmo vietu, tādējādi nodrošinot uzvaru.

Sākuma cena bija 410 tūkstoši Krievijas rubļu (aptuveni 5917 eiro). Kad nedevu konkrētu atbildi un neko nekomentēju, summa jau nokrita līdz 180 tūkstošiem Krievijas rubļu, turklāt papildus piesolot bildēties kalendārā," viņa skaidro "Vakara Ziņām". 

Viktorija no piedāvājuma atteikusies un atklāj, ka uzvara tikusi kādai citai dalībniecei, kura, kā baumo citas konkursantes, nopirkusi uzvaru. "Kā man stāstīja citas meitenes, pirmās vietas ieguvējai ir bagāti vecāki, un praktiski viss, kas viņas dzīvē notiek, notiek tieši šādā veidā – ar pirkšanu," konkursa aizkulises atklāj Viktorija. 

Uz žurnāla vāka bijušas tādas slavenības kā Krievijas un Kazahstānas popgrupa "A’Studio", balerīna Anastasija Voločkova, krievu hiphopa zvaigzne Timati un citi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija Brovuna (@vivalavittoria_br) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viktorija Brovuna (@vivalavittoria_br) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu