Tapis zināms, kad laukumā varētu atgriezties Porziņģis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: EPA/Scanpix

Latviešu basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis, visticamākais, izlaidīs vēl vienu spēli pirms atgriešanās laukumā no ceļgala savainojuma, vēsta Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) apskatnieks Tims MakMahons.

ASV medijs savā "Twitter" kontā publicēja ierakstu, kurā ziņo, ka latviešu spēka uzbrucējs varētu atgriezties laukumā nākošajā nedēļā, kas nozīmē, ka vēl vismaz vienu spēli viņš izlaidīs.

Tas nozīmē, ka "Mavericks" bez Porziņģa palīdzības nāksies iztikt duelī pret Austrumu konferences devīto vienību Šarlotas "Hornets", kuru bilance ir 14 uzvaras pret 23 zaudējumiem.

Latviešu spēlētājs labā ceļgala sāpju dēļ ir izlaidis jau divas spēles. Vispirms, Porziņģis izlaida maču pret "Thunder", jo neilgi pirms spēles sākuma viņš sūdzējies par sāpēm minētajā ceļgalā. Tāpat latviešu zvaigzne neizgāja laukumā arī pret Rodiona Kuruca pārstāvēto Bruklinas "Nets". "Mavericks" pārstāvji ir minējuši, ka spēļu izlaišana ir vairāk piesardzības mērs un savainojums nav nopietns.

Porziņģis šajā sezonā vidēji spēlē ir izcēlies ar 17,3 punktiem, 9,6 atlēkušajām bumbām un 2,1 bloķētu metienu.

Spēle, kurā Porziņģis varētu atgriezties laukumā, norisināsies naktī uz otrdienu, kad "Mavericks" savā laukumā uzņems Austrumu konferences pastarīti Čikāgas "Bulls"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu