Video ⟩ Policija Daugavpilī soda jauniešus, kas Ziemassvētku dekorācijas izmanto futbolbumbas vietā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Policija. Ilustratīvs attēls.
Policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Leiniša/LETA

3. janvāra naktī ap plkst. 1 Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas videonovērošanas posteņa darbinieku redzeslokā nonāca divas personas, kuras sabojāja pilsētas Ziemassvētku rotājumu - no pilsētas centrā izvietotā Adventa vainaga tika norauta un pēc tam arī sasista dekorācija, vēstīts Daugavpils pašvaldības policijas sociālo tīklo kontos.

 Video: Huligāni Daugavpilī sabojā Adventes vainagu 

Informācija par notiekošo, kā arī pārkāpēju apraksti tika nodoti pilsētā dežurējošajai pašvaldības policijas mobilajai patruļgrupai. Pašvaldības policijas darbinieki aizturēja pārkāpējus, kuri izrādījās 2000. gadā dzimuši jaunieši, turklāt viens no viņiem jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā.

Uz vietas tika sastādīti administratīvā pārkāpuma protokoli pēc Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 167. panta par sīko huligānismu.

Saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksa 167. pantu par sabiedriskā miera traucēšanu, kas izpaužas kā necieņa pret sabiedrību vai bezkaunīga rīcība, ignorējot vispārpieņemtās uzvedības normas un traucējot cilvēku mieru, iestāžu, uzņēmumu (uzņēmējsabiedrību) vai organizāciju darbu (sīkais huligānisms) uzliek naudas sodu no septiņdesmit līdz piecsimt euro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu