Noderīga informācija autovadītājiem. Sestdien gaidāmas vērienīgas izmaiņas Tērbatas ielā (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tērbatas iela.
Tērbatas iela. Foto: Evija Trifanova/LETA

Sestdien, 4. janvārī, Rīgā no plkst. 10 līdz plkst. 20 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme, savukārt no 3. janvāra plkst. 20 līdz 4. janvāra plkst. 20 tiks aizliegta automašīnu novietošana uz Tērbatas ielas, informē "Rīgas satiksme".

Transportlīdzekļu satiksme tiks slēgta Tērbatas ielā, posmā no Elizabetes ielas līdz Stabu ielai, Dzirnavu ielā, posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Tērbatas ielai, Akas ielā, posmā no Ģertrūdes ielas līdz Tērbatas ielai, Ģertrūdes ielas un Tērbatas ielas krustojumā, Blaumaņa ielas un Tērbatas ielas krustojumā, Dzirnavu ielas un Tērbatas ielas krustojumā, ziņo "Rīgas satiksme". 

Turklāt Dzirnavu ielā, posmā no Tērbatas ielas līdz Brīvības ielai, un Martas ielā tiks organizēta divvirzienu satiksme. 

Rītdien no plkst. 10 Tērbatas ielā nebūs atļauts pārvietoties arī piegādes transportam.

Savukārt jau jo no šī vakara plkst. 20 līdz 4. janvāra plkst. 20 Tērbatas ielas apkaimē tiks aizliegta automašīnu stāvēšana, informē pašvaldība.

Auto stāvvietas nebūs pieejamas Tērbatas ielas posmā no Elizabetes ielas līdz Stabu ielai, kā arī Martas ielas, Akas ielas un Dzirnavu ielas posmā.

Stāvvietas tiek slēgtas, jo 4. janvāri Tērbatas iela posmā no Elizabetes ielas līdz Stabu ielai auto transportam būs slēgta vispār. 

Iela tiks atvēlēta gājējiem un velobraucējiem, kā arī pa to kursēs 1. trolejbuss ar ātrumu līdz 10 kilometriem stundā.

Jau vēstīts, ka šogad Rīgas dome ieplānojusi katra mēneša pirmajā sestdienā kādu no galvaspilsētas centra ielām atvēlēt gājējiem, velobraucējiem, kā arī dažādām uzņēmējdarbību veicinošām iecerēm.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu