Kādas vakariņas ir piemērotākās katram Zodiaka pārstāvim?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Vieni saka, ka vakariņās jāēd tikai zupas un maltītei jābūt ne vēlāk kā trīs stundas pirms došanās pie miera, tikmēr citi apgalvo, ka ar pilnu vēderu ir labāks miegs. Kā tad ir patiesībā? Astrologi stāstot, ka savu lomu pareizās izvēles veikšanā spēlē arī katra cilvēka Zodiaka zīme.

Auns

Enerģiskajiem un ugunīgajiem Auniem vakariņām ir jābūt ar saprātīgu kaloriju daudzumu. Ja šī zvaigznāja pārstāvis vakarā pārēdies, viņa miegs būs nemierīgs un no rīta būs ļoti grūti pamosties. Ideāla izvēle šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir dārzeņu vai augļu salāti, skābpiena produkti, diētiska gaļa (piemēram, jērs) vai zivis.

Vērsis

Šiem emocionālajiem zemes stihijas pārstāvjiem ir svarīgi ievērot noteiktu ēšanas režīmu. Vakariņām jābūt sātīgām, taču vieglākām par pusdienām vai brokastīm, jo ​​miega laikā kaloriju patēriņš samazinās. Priekšroku jādod gaļai un zivīm ar zemu tauku saturu: labāk necept, bet sautēt vai tvaicēt. Kūkām ar putukrējumu un citiem augstas kaloritātes desertiem labāk teikt "nē".

Dvīņi

Ekstravagantie Dvīņi ir tie veiksminieki, kuri var atļauties diezgan treknas vakariņas. Viņu ķermenis labi absorbē olbaltumvielas un taukainu pārtiku, tāpēc ēdienu izvēle šai Zodiaka zīmei ir diezgan liela. Lielisks variants - pākšaugi: pupiņas, turku un parastie zirņi. Tiesa, jāņem vērā - ogļhidrāti pirms gulētiešanas ir ārkārtīgi nevēlami, jo Dvīņiem tie ir slaidas figūras galvenais ienaidnieks.
 

Vēzis

Gardēži Vēži, kā likums, maksimālu badu piedzīvo vēlā pēcpusdienā. Ir vērts ieklausīties ķermenī un ļaut sev pamatīgas un sātīgas vakariņas. Galvenais ir izvairīties no pikanta ēdiena un pabeigt maltīti vismaz četras stundas pirms gulētiešanas, lai neiegūtu papildu kilogramus!

Lauva

Šie karaliskie Zodiaka pārstāvji zina, kā baudīt garšīgus ēdienus un dzērienus. Izmantojot šo pieeju, pārēšanās viņiem nedraud, tāpēc viņi var droši atļauties izsmalcinātas vakariņas ar vairākiem ēdieniem savās mājās vai restorānā. Zem šī zvaigznāja dzimušie tāpat nekautrēsies papildināt maltīti ar labu konjaku, viskiju vai vīnu.

Jaunava

Ir teiciens: "Brokastis apēd pats, pusdienās dalies ar draugu, bet vakariņas atdod ienaidniekam". Šis moto atklāj izcilu dienas režīmu nenogurstošajām Jaunavām. Protams, nav pilnībā jāatsakās no vakariņām, taču tās jāpadara pēc iespējas vienkāršāks. Šo cilvēku vakara maltītei vislabāk piemēroti ir skābpiena produkti, vieglie dārzeņu salāti un nedaudz liesas zivs.

Svari

Mainīgajiem Svariem nav piemērotas bargas diētas. Viņu vakariņu kaloriju saturam vajadzētu būt atkarīgam no tā, ko viņi gatavojas darīt pēc ēšanas. Ja nav gaidāma liela aktivitāte, labāk ir parūpēties par viegliem ēdieniem, taču pat tad, ja vakariņas ir sātīgas, vajadzētu samazināt tauku (dzīvnieku vai augu) daudzumu. Tiesa, šo gaisa elementa pārstāvju organisms labi uzņem ogļhidrātus. Nav aizliegta arī glāzīte konjaka - kā saka, "veselības nolūkos".

Skorpions

Estētiskajiem Skorpiona zīmes pārstāvjiem ēdiens, galvenokārt, nav enerģijas avots, bet gan bauda. Pēc aktīvas darba dienas viņiem patīk sevi apbalvot ar garšīgām, sātīgām vakariņām. Tajā pašā laikā viņiem vajadzētu izvēlēties ar olbaltumvielām bagātu pārtiku - pākšaugi un netreknas zivis, piemēram. Pirms ēšanas ir labi izdzert glāzi sausa vīna vai vermuta, lai palielinātu apetīti un stimulētu gremošanas sistēmas darbību. 

Strēlnieks

Šie piedzīvojumu meklētāji nudien mīl garšīgi paēst! Un tomēr - vakariņās nevajadzētu pārēsties, daudz labāk būtu aprobežoties ar viegliem ēdieniem, piemēram, augļiem, dārzeņiem, jogurtu ar graudaugiem. Ja ķermenis prasa kaut ko pamatīgāku, tad ir pieņemami graudaugi, jēra gaļa un teļa gaļa. Galvenais ir izvairīties no treknas cūkgaļas, sviesta, pikanta un sāļa ēdiena, lai naktī nepārslogotu kuņģi.

Mežāzis

Racionālie Mežāži par pareizu uzturu zina vairāk nekā jebkurš: vakariņās viņi nekad nepārēdas un viņu ēdieni vienmēr ir veselīgi un sabalansēti. Vakara maltītei Mežāžiem piemērota ir liesa gaļa un zivis ar sautētem dārzeņiem, kā arī biezpiens: no tā var pagatavot, piemēram, sacepumu vai plācenīšus. Vakarā no alkoholiskajiem dzērieniem labāk dot priekšroku karstvīnam vai punšam.

Ūdenvīrs

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir diezgan vienaldzīgi pret ēdienu: viņi atceras par brokastīm un pusdienām, bet vakariņas bieži tiek atstātas novārtā. Tas gan ir aplami, jo šai zīmei ir nepieciešamas vakariņas - ​​tukšs vēders neveicina labu miegu. Vakara maltītei piemēroti ir sautēti vai tvaicēti dārzeņi, zivis ar zemu tauku saturu vai vistas gaļa, griķu biezputra. Ir pieļaujama arī neliela alkohola porcija, bet desertus vislabāk tomēr baudīt diennakts gaišajā laikā.

Zivis

Šie Zodiaka gardēži bieži vien nav fiziski spējīgi ievērot diētu, un, ja vakara maltīte ir maza, visticamāk, Zivis naktī dosies uz ledusskapi un iestiprināsies. Lai tas nenotiktu, viņiem vienkārši vajadzīgas kārtīgas vakariņas. Lieliska izvēle būtu liesa gaļa vai zivis ar dārzeņiem vai graudaugiem. Svarīgs nosacījums ir vakariņot vismaz trīs stundas pirms gulētiešanas un pēc ēšanas nesēdēt dīvānā pie televizora, bet darīt kaut ko aktīvāku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu