"Rīga" Tālajos Austrumos piedzīvo zaudējumu pret "Taifun"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: HK "Rīga"

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komanda "Rīga" sestdien Krievijas pilsētā Usurijskā, kas atrodas netālu no Ķīnas un Ziemeļkorejas robežām, piedzīvoja zaudējumu savā šī gada pirmajā spēlē.

"Rīga" viesos ar 1:3 (0:1, 1:1, 0:1) zaudēja Usurijskas "Taifun", piedzīvojot jau otro neveiksmi pēc kārtas.

Vienīgos rīdzinieku vārtus otrā perioda astotajā minūtē guva Deniss Fjodorovs. 

Fjodorovs otrā perioda pirmajā pusē panāca izlīdzinājumu, bet divas minūtes līdz trešdaļas beigām Aleksandrs Trapezņikovs jau atgrieza minimālu mājinieku pārsvaru. "Rīga" noslēdzošajās 20 minūtēs centās atspēlēties, bet neveiksmīgi, trešos vārtus 20 sekundes līdz finālsvilpei ielaižot tukšos vārtos.

"Rīga" šajā izbraukumā devusies tikai ar vienu vārtsargu, jo kluba pirmais numurs Jānis Voris devies palīgā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībai Rīgas "Dinamo", kas traumu dēļ palikusi bez Aleksandra Salāka un Andreja Makarova.

Svētdien agri no rīta abas komandas tiksies vēlreiz, bet pēc tam divi mači rīdziniekiem paredzēti pret Sahalīnas "Sahalinskije Akuli". Turpinājumā Latvijas komanda aizvadīs vēl četrus dueļus, Sanktpēterburgā cīnoties ar SKA-1946 un "Dinamo" komandām. No novembra līdz janvārim "Rīga" aizvada 17 izbraukuma spēles pēc kārtas. 

"Rīga" hokejisti šosezon 41 spēlē izcīnījuši 50 punktus, ieņemot astoto vietu Rietumu konferencē.

Par "Rīga" galveno treneri šovasar tika apstiprināts Raimonds Vilkoits, bet viņam asistē Aleksandrs Ņiživijs. Tikmēr par vārtsargu treneri strādā Nikolajs Žurkovs, savukārt par komandas menedžeri turpinās strādāt Juris Opuļskis.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās četras sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu