Sestdienas horoskops: 11. janvāris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 11. janvārim.

AUNS Nav izslēgts dienesta romāns, īpaši gados jaunākajiem ugunīgās stihijas pārstāvjiem. Iespējami spēcīgi emocionāli saviļņojumi, iekšējas psiholoģiskās pārmaiņas. Pārskati savas attiecības ar tuviniekiem.

VĒRSIS Esi piesardzīgs jautājumos, kuri skar naudas lietas. Nesāc plānot plašu komercdarbību, pirms neesi visu kārtīgi izkalkulējis. Ieteicami speciālista padomi. Dienas beigās jutīsies nedaudz savārdzis.

DVĪŅI Vēlams kolektīvs darbs, kaut gan dažiem tas var sagādāt grūtības pārliekās iedomības dēļ. Neuzskati, ka visi panākumi ieskaitāmi tikai tavā kontā, proti atzīt arī citu cilvēku nopelnus!

VĒZIS Iespējami materiāli zaudējumi. Raugi, lai visi grāmatvedības un juridiskie dokumenti būtu kārtībā! Var nedaudz samazināties darba ražīgums, jo savu enerģiju tērēsi nevajadzīgiem strīdiem.

LAUVA Darba problēmas neļaus pilnībā atslābināties, baudīt brīvdienas mieru. Arī bērniem tieši šobrīd būs nepieciešama tava palīdzība. Ja vēlies, lai tevi liek mierā, dodies pastaigā vai uz mežu paslēpot.

JAUNAVA Tu tā iegrimsi personīgās problēmās, ka nemanīsi, kas notiek apkārt. Vēlēsies sakārtot privāto dzīvi, bet īsti nezināsi, no kura gala lai sāk. Ja esi nolēmis kādam atklāt sirdi un dvēseli, nekavējies ne mirkli!

SVARI Aktīvas rīcības diena. Aizstāvot savus principus, panāksi, ka tevi respektē. Neļaujies bezdarbībai, šis laiks kā radīts, lai tu iekarotu savu vietu sabiedrībā, nevis noskatītos, kā citi sadala svētku kliņģeri.

SKORPIONS Ļauj vaļu emocijām! Kaislei, mīlai – visam tam, ko kādu laiku esi turējis apslēptu kā sveci zem pūra! Radošs pacēlums gaidāms māksliniekiem, sevišķi mūziķiem. Iespējams kāds neplānots brauciens.

STRĒLNIEKS No rīta nāksies izdarīt izvēli starp patīkamo un lietderīgo. Šodien negaidīti notikumu pavērsieni uzlabos tavu stāvokli darbā, pat bez tevis iesaistīšanās. Nav izslēgti papildu ienākumi.

MEŽĀZIS Spēsi veiksmīgi sabalansēt darbu un personīgo dzīvi. Iespējams, ka uzplaiksnīs jūtas pret kādu cilvēku un tas dos tev manāmu enerģijas lādiņu dažādu šķēršļu pārvarēšanai.

ŪDENSVĪRS Piemērots laiks darba maiņai vai sava stāvokļa nostiprināšanai esošā vietā. Tev izdosies apliecināt, ka esi neaizstājams darbinieks. Stingri ievēro likumu, morāles principus.

ZIVIS Tu atradīsies uzmanības centrā, un tas tev tīri labi patiks. Darbošanās nesīs labu peļņu. Nav izslēgts, iegūsi vērtīgu informāciju, kā arī uzzināsi, ko par tevi patiesībā domā kolēģi, draugi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu