Pieci priekšmeti jūsu virtuvē, kuri jau sen būtu jāizmet (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pexels

Mūsu virtuvēs, produkti nav vienīgie, kuriem beidzas derīguma termiņš. Portāls "Ria novosti" ir atklājis piecus virtuves priekšmetus, kuriem arī ir savi termiņi. 

Koka karotes

Koka karotes derīguma termiņš ir aptuveni pieci gadi, tāpēc būtu svarīgi atcerēties, kad tās tika iegādātas. Jāpiebilst, ka tie nav nekādi virtuves suvenīri, kuri būtu jākarina pie sienas, bet gan vislabāk piemēroti, piemēram, medum. 

Silikona lāpstiņas

Tās mēdz būt dažādas - plastmasas, silikona vai gumijas. Neskatoties uz materiālu, tās vajadzētu mainīt vismaz reizi divos gados. 

Naži

Naži šķiet izturīgi un mūžīgi, bet tā gan nav. Arī nažiem ir savs derīguma termiņš. Neatkarīgi no tā, kā jūs kopjat savu virtuves galveno darba rīku, to vajadzētu nomainīt reizi divos gados. 

Teflona pannas

Parasti teflona pannas virtuves dzīves ilgums ir no diviem līdz trīs gadiem. Ja uz tās virsmas ir švīkas un skrambas - ir laiks piemeklēt jaunu pannu. 

Plastmasas dēlīši griešanai 

Šādi dēlīši kalpo vidēji trīs gadus. Ieteicams ir turēt virtuvē vairākus griežamos dēlīšus - katru saviem produktiem: jēlai gaļai, zivīm, desai un pat maizei - katrs produkts būtu jāgriež uz sava dēlīša. 

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu