Bļugera aktīvā spēle neglābj "Penguins" no zaudējuma

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja izlases uzbrucēja Teodora Bļugera aktīvā spēle svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē neglāba viņa pārstāvēto komandu Pitsburgas "Penguins" no zaudējuma.

"Penguins" mājās ar 1:4 (1:2, 0:0, 0:2) piekāpās Floridas "Panthers".

Bļugers laukumā pavadīja 15 minūtes un trīs sekundes, no kurām 12 sekundes nospēlētas mazākumā. Uzbrucējs pielietoja piecus spēka paņēmienus, reizi pazaudēja ripu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Uzvarētājiem ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Frenks Vatrano un Maiks Hofmans, savukārt Pitsburgas komandas vienīgos vārtus iemeta Džereds Makāns.

Viesus jau spēles trešajā minūtē vadībā izvirzīja Vatrano. Uzbrucējs spēja noturēties kājās pēc tam, kad viņu no muguras cieši sedza aizsargs, ar vienu roku ievirzot ripu vārtos. Pusotru minūti vēlāk Pitsburgas komanda ātri no aizsardzības pārgāja uzbrukumā, to ar spēcīgu un precīzu metienu noslēdzot Makānam.

Pirmā perioda 11.minūtē 2:1 panāca Brets Konolijs, bet pēc 40 nospēlētām minūtēm, rezultāts aizvien palika nemainīgs. Divu vārtu pārsvaru (3:1) noslēdzošā perioda devītajā minūtē panāca Hofmans, bet nedaudz mazāk nekā divas ar pusi minūtes līdz finālsvilpei, Jevgēņijs Dadonovs ripu raidīja tukšos vārtos.

"Penguins" nākamo spēli aizvadīs otrdien pret Vegasas "Golden Knights". Savukārt pirmdien laukumā dosies Elvis Merzļikins un Kolumbusas "Blue Jackets", kas tiksies ar Losandželosas "Kings".

Bļugera pārstāvētais klubs ar 55 punktiem 42 spēlēs Austrumu konferencē ieņem trešo vietu.

Video: "Panthers" - "Penguins" spēles spilgtākie momenti

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu