Skandalozais Kiris, Bens Simonss un citi. Sporta zvaigznes, kuri palīdzējuši cīņā ar Austrālijas ugunsgrēkiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Niks Kiris un Bens Simonss
Niks Kiris un Bens Simonss Foto: AFP/AP/Apollo kolāža

Šobrīd Austrāliju posta plaša mēroga ugunsgrēki, kas atņēmuši jau vairāku desmitu cilvēku dzīvības, kā arī iznīcinājuši miljoniem hektāru krūmājus. Palīgā cietušajiem ir steigušās arī pasaules lielākās sporta zvaigznes

Bens Simonss

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Bens Simonss, kurš ir dzimis Melburnā, savā "Instagram" kontā ievietojis ierakstu, kurā aicina arī citas pasaules sporta zvaigznes pievienoties.

"Pārdzīvoju par to, ko šobrīd pārcieš mūsu valsts. Attēli ar uguni, dabu, ģimenēm un ugunsdzēsējiem ir patiesi drausmīgi. Kopā ar savu ģimeni strādājam pie palīdzības sniegšanas un aicinu man pievienoties arī savus austrāliešu brāļus, kā arī citus sportistus," savā "Instagram" ierakstā minējis Simonss.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m so sad by the loss our country is currently facing. The images of the raging fires, people, families, firefighters and wildlife are nothing short of terrifying. 12 million acres of land destroyed, human lives lost, animals being wiped out and misplaced with homes and communities in ruins and this number continues to rise daily. I am working with my family and calling on my Australian NBA brothers and any others that can, to do our part to help in this catastrophic disaster, not just for today but to support communities in their eventual rebuild when the fires have stopped. Australia is a strong and resilient country and I urge you all to be brave, kind and compassionate to each other through this extremely hard time. ?? ??

A post shared by Ben Simmons (@bensimmons) on

Horhe Masvidals 

UFC "Sliktais puisis" Horhe Masvidals savā "Twitter" kontā ievietojis ziņu, kurā paudis vēlmi palīdzēt traģēdijā cietušajiem. Tāpat viņš izteicās, ka ir gatavs doties tiešā cīņā ar ugunsgrēkiem.

"Februārī būšu Austrālijā un vēlētos palīdzēt. Visi ienākumi no manas viesošanās tiks novirzīti palīdzības sniegšanai, bet es vēlētos palīdzēt arī reālā ugunsgrēku dzēšanā," savā sociālo tīklu kontā minējis Masvidals.

Lamelo Bols

NBA saspēles vadītāja Lonzo Bola jaunākais brālis Lamelo Bols, kurš pārstāv Austrālijas Basketola līgas (NBL) klubu Ilavaras "Hawks" arī ir pievienojies sportistu pulkam, kuri ir gatavi palīdzēt traģēdijā cietušajiem.

Kluba publicētajā paziņojumā rakstīts, ka jaunais spēlētājs cietušajiem ziedos vienu mēneša algu, tiesa netika atklāts, kāda summa katru mēnesi "ieripo" basketbolista kontā.

"Ir skumji noskatīties uz to, kas notiek Austrālijas dienvidos. Cilvēki ir zaudējuši mājas un visu pārējo, kas viņiem piederējis. Vecāki man mācīja palīdzēt, kad vien varu, līdz ar to, šis ir veids kā to daru," kluba paziņojumā citēts Bols jaunākais.

Lamelo Bola piemēram sekojis arī viņa pretinieks NBL, Mičs Makkarons, kurš minēja, ka ziedos 100 ASV dolārus (91 eiro) par katru bumbas triecienu grozā no augšas spēlē tieši pret Bola pārstāvēto "Hawks"

Niks Kiris un citi tenisisti

Skandalozais austrāliešu tenisists Niks Kiris ir nolēmis ar ziedošanu nodarboties visnotaļ interesantā veidā - sportists ziedos 200 ASV dolāru (178 eiro) par katru netveramo servi jeb eisu, ko viņš savu maču laikā realizēs. 

Tāpat austrāliešu tenisistam pievienojās vairāki citi amata brāļi. Piemēram, Alekss De Minors par katru eisu ziedos 250 ASV dolāru (223 eiro), jokodams, ka viņa serve nav tik spēcīga kā Kirim, līdz ar to ir nepieciešams ziedot lielāku summu par katru netveramo raidījumu.

Šai akcijai pievienojušies arī citi tenisisti.

Dāsnus ziedojumus Austrālijas ugunsgrēkos cietušajiem ir snieguši arī tenisa "smagsvari" Novaks Džokovičs un Marija Šarapova.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu