"Žņaudza, aplaupīja un gandrīz nogalināja." Ķengaragā uzdarbojies uzbrucējs, kurš atkal ir uz brīvām kājām (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Ziemassvētku brīvdienās Rīgā, Ķengaragā, kāds vīrietis nežēlīgi uzbrucis sievietei - uzbrucējs uzklupis upurei no aizmugures un sācis viņu žņaugt. Par notikušo sociālajā tīklā "Facebook" pastāstīja cietušās sievietes paziņa.

Incidents noticis 26. decembrī ap pulksten 17.30.

Cietusī tajā brīdī gājusi no zooveikala pa Prūšu ielu un runājusi pa telefonu ar savu meitu.

Visu šo laiku viņai sekojis kāds nepazīstams vīrietis, un, kad sieviete sasniegusi mājas Lokomotīves ielā 46, svešinieks viņai uzbrucis no mugurpuses un sācis žņaugt.

Notikušo redzējusi sievietes kaimiņiene, viņa izskrējusi no mājām un sākusi kliegt. Tikai pēc tam uzbrucējs sievieti atbrīvojis, tomēr viņš paspējis nozagt sievietes telefonu.

"Meita pa telefonu dzirdēja visu notikušo. Draudzene lūdza, lai viņu nenogalina, ka viņa atdošot visu, kas viņai ir, bet svešinieks neesot pārtraucis viņu žņaugt..." sociālajā tīklā rakstīja paziņa.

Pēc incidenta upures dēls bloķēja mātes tālruni.

Pēc tam, kad uz to tika nosūtīta īsziņa ar šādu tekstu: "Šis tālrunis tika nozagts, noziedznieks žņaudza manu māti. Steidzami zvaniet policijai."

Par laimi, ziņojumu ieraudzīja lombarda darbinieks, kurā uzbrucējs gribēja ieķīlāt tālruni.

Lombarda darbinieks nekavējoties sazinājās ar likumsargiem.

"Tūlīt pēc izsaukuma policisti viņu aizturēja. Notika konfrontācija, kurā sieviete identificēja šo vīrieti. Rezultātā viņš tika atbrīvots pirms tiesas! Esiet piesardzīgi! Viņš ir uz brīvām kājām," "Facebook" ierakstā rezumēja sieviete.

Portāla TVNET krievu valodas versijas redaktori vērsās pie likumsargiem ar lūgumu komentēt situāciju. Valsts policijas pārstāve Simona Grāvīte apstiprināja, ka šāds uzbrukums patiešām noticis 26. decembrī.

"Es varu apstiprināt, ka pagājušā gada 26. decembrī Valsts policija Ķengaragā aizturēja vīrieti, kurš aplaupīja sievieti. Viņš nozaga viņas mobilo tālruni. Likumsargi sākuši kriminālprocesu un veica izmeklēšanu.

Vīrietis tika nogādāts tiesā, kur policisti lūdza viņam piemērot visstingrāko profilakses līdzekli - apcietinājumu. Tomēr tiesa atteicās to darīt," norādīja policijas pārstāve.

Kā pavēstīja "Facebook" publikācijas autore, viņas paziņa tagad mēģina atgūties no notikušā, bet tāpat viņai esot bail doties ārpus mājām.

Ar ierakstu sociālajos tīklos līdz šim dalījušies vairāk nekā 1200 cilvēki.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu