Kustēties var vienmēr! Pianiste pārsteidz internetu ar vingrojumiem pie klavierēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Reti kurš cilvēks nav aizdomājies, ka vajadzētu biežāk nodarboties ar sportu, taču parasti parādās dažādas atrunas - te nepietiek laika, te nav piemērota apģērba... Kāda amerikāņu pianiste piesaistījusi interneta uzmanību ar to, ka vingro pavisam neparastos apstākļos - spēlējot klavieres.

Ameriķāņu pianiste Lola Astanova savā "Instagram" profilā publicējusi video, kā vingro, paralēli uz klavierēm izpildot slaveno Mocarta "Turku Rondo".

"Šis ir mans jaunais 2020. gada treniņu plāns!", pie ieraksta raksta mūziķe. Viņa video demonstrē veselu vingrinājumu kompleksu, kas sastās no pietupieniem, izklupieniem un kājas vēzieniem. Interesanti, ka šajā laikā viņas pirksti tā arī neatraujas no klavieru taustiņiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLA ASTANOVA (@lolaastanova) on

Pianistes amizanto vingrojumu rutīnu diennakts laikā apskatījuši vairāk kā 300 tūkstošus reižu un komentējuši vairāk kā divi tūkstoši "Instagram" lietotāju. 

"Jā, tā notiek, kad grafiks ir tik pilns - nākas savienot dažādus darbus," komentējis kāds mākslinieces fans.

33 gadus vecā Lola pēdējos 18 gadus dzīvo un strādā ASV. Māksliniece dzimusi Taškentā un pirmoreiz pie klavierēm sēdusies sešu gadu vecumā. Septiņu gadu vecumā Astanova jau sākusi uzstāties dažādos koncertos un festivālos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu