"Esmu stāvoklī!" Ļaudis mulsina izsauciens Lienes Kivičas dejas laikā (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

3. janvārī gredzenus mija pašmāju skandalozie šovbiznesa pārstāvji Andris Kivičs un Liene Skulme. Vienā no publicētajiem kāzu video Liene, iespējams, atklājusi, ka ir bērna gaidībās.

Video redzams, kā Liene dejo ar vedēju un kādreizējo deju partneri Eldaru Salvi Rozentālu. Portāla "Apollo" vērīgākie lasītāji norāda - kādā brīdī viņš Lieni paceļ gaisā un dzirdama sievietes balss, kas, šķiet, saka: "Es esmu stāvoklī!"

Tiesa, video aizkadrā dzirdamas arī divas citu sieviešu balsis, kā arī brīdī, kad frāze izskan, Liene atrodas kustībā un nav iespējams viennozīmīgi secināt, ka to sacījusi tieši viņa. Tomēr frāze izskan brīdī, kad vedējs pieskāries Lienes vēderam, un izsaucienu, iespējams, izprovocējušas bažas, ka tas varētu tikt saspiests.

Arī kāzu dienā, kamēr Andris malkoja šampanieti, Liene atklāja, ka no grādīgajiem dzērieniem atturas.

Savukārt sociālajā tīklā "Instagram" atbildot uz jautājumu, vai pārim gaidāms mazulis, Liene sacīja: "Pagaidiet, mēs esam tikko apprecējušies," liekot noprast, ka mazuli vēl nav plānojusi.

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka piektdien, 3. janvārī, apprecējās skandalozie šovbiznesa pārstāvji Andris Kivičs un Liene Skulme. Abi arī nomainījuši savu attiecību statusu sociālajā tīklā "Facebook". Liene pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā - Kiviča.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu