Viens cilvēks gājis bojā un vēl četri ievainoti trīs automašīnu sadursmē pie Kalnciema

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Pirmdienas, 6. janvāra, pēcpusdienā uz Rīgas-Liepājas šosejas pie pagrieziena uz Kalnciemu trīs automašīnu sadursmē gājis bojā cilvēks, kura atbrīvošanai no transportlīdzekļa bija nepieciešama Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) palīdzība, informēja VUGD pārstāve Viktorija Gribuste.

Plkst. 16.17 VUGD saņēma informāciju, ka Jelgavas novadā uz autoceļa Rīga-Liepāja ir noticis ceļu satiksmes negadījums. Ierodoties notikuma vietā, Kalnciema, Ķemeru un Jelgavas ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka triju automašīnu sadursmes rezultātā ir cietuši četri cilvēki, kas paši saviem spēkiem izkļuva no automašīnām. 

Vēl vienam cilvēkam, kurš bija iespiests automašīnā, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi konstatēja nāvi. Ugunsdzēsēji ar hidraulisko instrumentu palīdzību bojāgājušo izgrieza no automašīnas. 

Pēc tam ugunsdzēsēji sakārtoja ceļa braucamo daļu, lai varētu atjaunot satiksmi.  

Jau ziņots, ka pirmdien trīs automašīnu sadursmē Mārupes novadā gājusi bojā autovadītāja. Negadījums notika plkst. 14.37 uz Rīgas apvedceļa, posmā Salaspils-Babīte. Tajā sadūrās automašīnas "Toyota", "Volkswagen" un "Mercedes".  

Ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudēja "Toyota" vadītāja, kura no gūtajām traumām mira notikuma vietā. Tāpat traumas guva "Volkswagen" vadītājs, kurš tika nodots mediķu aprūpē. 

Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu