Fani noraizējušies par Virsnīšu ģimeni, kura vairākas dienas nav devusi ziņu no Āfrikas (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Virsnīšu ģimene par piedzīvojumiem Āfrikā regulāri informē savus sekotājus sociālajos tīklos. Nu rit piektā diena, kopš viņi pēdējo reizi par sevi likuši manīt. 

Kādā "Facebook" grupā "Latvieši ceļo - diskusijas par ceļošanu" kāda sieviete, kurai kopīgajos draugos norādīti gan Kristīne, gan Kaspars Virsnīši, vērsusi uzmanību uz viņu iespējamo pazušanu. 

"Lūgums padalīties ar pieredzi, ceļojot Āfrikā (Senegālas-Gambijas reģionā). Vai ir sagadījies pazust ārpus sakariem vairāk par 72 ha, cik tas ir ierasti un kādi šādā situācijā ir iespējamie rīcības varianti? Kā mājās palicēja var sakontaktēt ceļotājus vai uzzināt par to atrašanās vietu? Kur un kā vislabāk meklēt vietējo palīdzību? Paldies!" - pēc palīdzības vērsusies sieviete.

Kamēr ļaudis arī dažādos forumos spekulē, kas varētu būt noticis ar Virsnīšiem, ceļojuma atbalstītāji "Fazer Latvija" vietnē "Instagram" vēsta: "Virsnīšu ģimene šobrīd devusies uz Gambiju, kur, kā ģimene mūs iepriekš brīdināja - ar interneta pārklājumu un zonu ir ļoti problemātiski."

Tāpat “Helio Media” veidotā realitātes šova “Virsnīši Āfrikā” pārstāvji portālam TVNET atklāj, ka ģimene nav sakaros traucētā interneta pieslēguma dēļ. 

Jau iepriekš Virsnīte sociālo tīklu sekotājus informējusi, ka Senegālā piedzīvojusi nepatīkamus mirkļus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mana mājsaimniecība Senegālā sit augstu vilni - mazgāju matus trauku bļodā, pēc tam to pārvērtu par “rokas veļasmašīnu” - paklapēju drēbes pret akmeni un tīras. Es nekad īsti neesmu bijusi princesīte, kurai vajadzīgs burbuļdzēriens daudzzvaigžņu viesnīcā uz mirdzošas paplātes, taču pēc šī piedzīvojuma mana rūdījuma pakāpe būs kosmiska, goda vārds. Labi, pa godīgo - mani brīžiem tik ārprātīgi nokaitina dzīve dažos kvadrātmetros, vakar vīram teicu, lai iet pie visiem velniem ar savu kemperi, man pietrūkst matu fēns un gribas tikt uz tualeti bez draudiem būt novērotai, taču šobrīd sēžu uz lievenīša pie savas mobilās mājas, veros palmās un klausos kā džungļi dzied, vēl visas jūsu vēstules par to, ka skepse pārtop foršā līdzi jušanā mani atgriež uz zemes un es zinu, ka dzīvoju vienu fantastisku dzīvi! Man patīk kā šodien vīram uzrakstīja meitene, kas dzīvojusi Dienvidāfrikas Republikā - Āfrika ir drosmīgajiem, tā ir skaista un grūta, varu tikai piekrist - gribas bēgt un būt šeit vienlaikus! . . #virsnīšiāfrikā #fazergarša #geishamirklis #africa #senegal #visitafrica #visitsenegal #travelafrica #virsnīšiceļo #desperatehousewives #travel #travelistolive #camperlife #vanlife #roadtripafrica

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pirmā 2020. gada diena pie Atlantijas okeāna Senegālā, kur smiltis balti mirdzošas, saulē vizuļo gliemežvāki un viļņi tik lieli, ka elpa aizraujas, vērojot vien. Lai brīvības sajūta un gandarījums par to, ko darām ir ar mums, nedomājot par to vai kādam tas patiks un vai gūsim panākumus. Daudzi nesaprot šo mūsu ceļojumu, taču vai tas mazina prieku par to, ka to piedzīvojam? Ne mirkli! Es vecumdienās vēlēšos redzēt šo bildi vēl un vēl, lai vienmēr zinātu, ka dzīvoju ar sirdi! . . #virsnīšiāfrikā #fazergarša #geishamirklis #casamance #capskirring #senegal #africa #atlanticocean #beachlife #vanlife #camperlife #travelistolive #travelgirl #travel #virsnīšiceļo

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šodien izlasīju atziņu, ka mūsu apziņa paplašinās mirklī, kad piedzīvojam pārsteigumu. Āfrika ir mans pārsteigums! Jūs varat miljoniem reižu to redzēt TV, jūtūbos un laikrakstos, taču ieraudzīt dzīvē nelīdzinās nevienai iepriekš sajustai pieredzei. Es varbūt daudz ko nesaprotu, varbūt man daudz kas šķiet ačgārni, taču kā šodien teica Amēlija - mammīt, nav jau tādas pareizās dzīves, ir tikai tā dzīve, kuru tu redzi un, ja tev tā šķiet pareiza, tā tāda ir, taču tas nenozīmē, ka kāda cita dzīve ir nepareiza. Mums ļoti gribas mesties kādu izglābt, parādīt, ka var taču labāk, tomēr šis piedzīvojums tik skaidri atklāj, ka neviens nav jāglābj, mums katram ir sava pieredze, kas jaizdzīvo. Iespējams šiem bērniem es būšu tikai kārtējais tubab (baltais), kas iemaldījies viņu ciemā, taču man viņi būs atgādinājums, ka arī no lupatām savelta bumba var būt iemesls, lai priecātos, ka smaids un laipnība neko nemaksā un mums šīs bagātības ir neierobežotā apjomā. Mēs katru dienu varam atrast neskaitāmus iemeslus, lai dusmotos un apvainotos uz dzīvi, taču tas, kur mēs esam vai neesam ir tikai mūsu pašu domu un darbu rezultāts, tāpēc izdomājiet tā labi, ko jūs vēlaties, jo nevar uzkāpt kalnā, nezinot, kurā kalnā gribas kāpt. . . #virsnīšiāfrikā #virsnīšiceļo #fazergarša #geishamirklis #africa #senegal #kedougou #africanvillage #kidsofafrica #travelwithkids #travelingfamily #bucketlist #camperlife #vanlife #traveltheworld

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Atgādinām, ka Virsnīšu ģimene - Kaspars, Kristīne un abu bērni Amēlija un Kristaps -novembra izskaņā devās aizrautīgā divu mēnešu piedzīvojumā Rīga – Dakāra – Rīga. Viņu dēkām un ikdienai varēs sekot līdzi arī realitātes šovā “Virsnīši Āfrikā”, kas jau pavisam drīz pēc viņu atgriešanās būs skatāms lietotnē “Shortcut” un piedzīvojumu kanālā 360TV.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu